Vinn-vinn-funksjon i RTG Slots

Det er ganske mange Realtime Gaming online slots med Win-Win-funksjonen. Denne funksjonen kan aktiveres automatisk etter at frie spinnene er runde. Gratis spinn bonus funksjonen er en viktig for online slots spillere. Det gir dem muligheten til å dekke opp tapene i de vanlige spinnene. Men hvis spillerne er uheldig selv i de frie spinnene rundt, føler de seg skuffet. Win-Win-funksjonen hjelper dem med å komme over denne skuffelsen.

Win-Win-funksjonen i Realtime Gaming slots tilbyr en kompenserende utbetaling til spillere som vinner under par i gratis spinn bonusspillet. En viktig betingelse som ofte overses er at for å være kvalifisert for Win-Win-funksjonen må du satse på alle betalingslinjer som er aktivert i spinnet som utløste gratis spinnbonusen. En underprestasjon i bonusspillet med gratis spinn er entydig definert som det der du vinner 10 ganger utløsende innsats eller mindre. Hvis du vinner mer enn 10 ganger den utløsende innsatsen, vil Win-Win-funksjonen ikke bli aktivert etter frie spinn, og du må være fornøyd med beløpet som er vant.

Realtime Gaming Win-Win-funksjonen krever ingen avgjørelse fra spilleren, og det skjer heller ingen handling på skjermen. Du kompenseres bare i henhold til tidsplanen som er oppgitt i funksjonen. Hvis spilleren ikke mottar noen utbetaling i gratisspinnene rundt, blir han betalt 200 ganger utløsende innsats i Win-Win-funksjonen. Dette er en svært usannsynlig situasjon, og det er derfor kompensasjonen er så høy. Hvis spilleren mottar en utbetaling som er mindre enn eller lik 2 ganger utløsende innsats, blir han betalt 20 ganger utløserinnsatsen. Hvis spilleren mottar en utbetaling som er mer enn 2 ganger, men mindre enn eller lik 5 ganger utløsende innsats, blir han betalt 10 ganger utløserinnsatsen. Hvis spilleren mottar en utbetaling som er mer enn 5 ganger, men mindre enn eller lik 10 ganger utløsende innsats, blir han betalt 5 ganger utløserinnsatsen. Utbetalingene vant i bonusspillet med gratis spinn vil bli beholdt av deg også.

Noen av Realtime Gaming online spilleautomater med Win-Win-funksjonen er basketbull, mice terning og hockey helten. Det nylig utgitte Megasaur spilleautomat hadde også denne funksjonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *