Vet om Caribbean Stud

Mens sjansespill er absolutt morsomt å spille, er det alltid fint når det også er et ferdighetselement involvert. Caribbean Stud poker inkluderer dette ferdighetselementet fordi spillernes avgjørelser har stor innflytelse på potensielle gevinster. Går videre, noen av de store utbetalingene som er involvert med Caribbean Stud, gjør dette spillet enda mer attraktivt. Når det er sagt, la oss ta en nærmere titt på hvordan Caribbean Stud jobber sammen med noen av de store utbetalingene.

Akkurat som Any Poker Game

Hvis du noen gang har spilt et pokerspill som Texas Hold’em, Omaha eller Seven Card Stud, bør du ikke ha problemer med Caribbean Studs Regler. Håndrangeringene forblir de samme med par og to par på bunnen, mens hender som straight flushes og royal flushes er på toppen. Den eneste store forskjellen er at – i stedet for å prøve å slå medspillere – prøver du å slå dealerens hånd.

Hvordan spille

Hver Caribbean Stud pokerhånd begynner med spillere som gjør en ante-innsats. Deltakerne har også mulighet til å lage en side-innsats, som kan vinne dem jackpot utbetalinger og en progressiv jackpot (hvis tilbys). Når innsatsen er ferdig, får spillerne fem kort med forsiden ned, og forhandleren mottar ett oppad-kort og fire kort med forsiden ned. Spillere kan enten heve sin opprinnelige innsats, som koster to antes, eller de kan foldes og bare miste ante.

De som har hevet sin innsats vil avsløre kort og se om de slo forhandleren. Forutsatt at forhandleren har minst A-K blant sine fem kort (kvalifiserende hånd), vil alle som vinner få alt de satte i gang. Men hvis forhandleren ikke har minst A-K, vinner spillerne bare sin opprinnelige ante-innsats på grunn av den ikke-kvalifiserende hånden.

Side Bet utbetalinger

Par – 1: 1
To par – 2: 1
3-of-a-Kind – 3: 1
Rett – 4: 1
Spyl – 5: 1
Fullt hus – 7: 1
4-of-a-Kind – 20: 1
Rett flush – 50: 1

Ikke glem at spillerne kan vinne en progressiv jackpot når man blir tilbudt. Dette krever en royal flush (A-K-Q-J-10 passer), og det kan definitivt bety store penger for heldige vinnere. I mange tilfeller kan spillere samle $ 25.000 eller mer for å vinne den store premien! Med massive utbetalinger som dette tilgjengelig, er det absolutt verdt å spille Caribbean Stud og prøve for en jackpot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *