Verdi-spill i poker

Verdi-spill i poker er et vanlig begrep i pokerkretser, og de som regelmessig spiller spillet må være oppmerksomme på det. Verdi-spill er når man gjør en innsats med stor tillit og forventer å bli kalt av en mindre hånd. Spillene er for det meste på elven. Mesteparten av tiden bruker vi denne termen når man satser litt mindre kant i hånden mot slutten, men så føler personen som at dette er den beste hånden han har.

Begrepet “verdi” i poker betyr i utgangspunktet styrken til en hånd eller med andre ord sjansene du har for hånden og i samsvar med reglene som styrer spillet som spilles, for å være det beste i partiet. Betting for value er et begrep som nå brukes til å innebære en spilltaktikk. I denne taktikken, en satsing med en intensjon om å øke størrelsen på potten. Det er forskjell mellom en bløff og beskyttelsesbudet, men til en viss grad er det noen aspekter som lånes.

Når du satser på verdi, må du fokusere på hvordan du kan gjøre innsatsen så riktig som mulig, og den beste måten å nærme seg er med positiv forventning. Forventningen her innebærer matematiske beregninger som vil bringe deg nær å få den riktige kombinasjonen for å gi deg en overhånd. Hvis han har positive unntak, har spilleren en større sjanse til å vinne mer enn en innsats når han legger en innsats i potten. I denne situasjonen vil pottodds ikke spille mye, siden man bare vurderer konsekvensene av å ringe eller heve, og ikke ringe eller legge seg sammen. Når du står overfor en laget hånd og tegnehåndssituasjon, kan du enkelt satse på verdi. Den laget hånden forbedrer ikke “vinn”, men tegnehånden trenger deg til å forbedre på kortene hvis du må vinne.

Dette kan forklares med dette eksempelet i Texas Holdem. Hvis en spiller har flopp med 9 hjerter, 7 av diamanter, 2 av klubber og har åtte av klubber og seks av spader spilleren 8 ‘outs’, siden dette er en åpen sluttstrekk. Det er nå 47 ukjente kort, så spilleren kan gjøre det rette, som vil være omtrent 1 gang i hver 5 ganger som han ikke gjør, og så en innsats vil være lønnsom hvis mer enn seks eller minst 6 av hans motstandere ringer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *