Ulike typer online spilleautomater

Når du bare bare logger deg på og prøver ut et online slots-nettsted for første gang, kan det være lett å tro at spilleautomater er stort sett alle de samme – de kan jo sikkert vise seg slik ved første øyekast.

Klassiske spilleautomater

Begrepet “klassiske slots” og “3-hjuls slots” er ganske synonymt, og hvis du er nybegynner for spilleautomat, er det enkelheten til klassiske spor som kan gjøre dem til det beste stedet å starte. Dette er imidlertid ikke til å antyde at klassiske spilleautomater kun er appeller til nybegynnere – selv mange erfarne slotspillere setter pris på hva de kan betrakte som en forfriskende mangel på “klokkene og fløyter”.

Video Slots

I generasjoner var spilleautomater mekaniske saker med “hjul” – de vertikale delene av spinnesymboler på forsiden av maskinen – det var store metallhoops som fysisk spunnet inne i maskinen. Video slots var veldig mye forløperen for dagens grafisk sofistikerte og intuitive å bruke online slots, video teknologi også muliggjøre introduksjon av slike funksjoner som bonus spill og gratis runder.

Progressive Jackpots

Det var ikke lenge etter fremveksten av videospill at kasinoverdenen også begynte å introdusere progressive jackpotter, basert på en jackpot som vokser mens folk spiller til noen faktisk vinner – mye som et lotteri.

3 hjulspor

Vi rørte på disse sporene ovenfor. De er de originale og – noen sier – beste type spilleautomater, ikke minst som de pleier å være fri for slike ekstra funksjoner som andre skjermbonusbegivenheter eller svært detaljert kunst som mange spillere anser som en distraksjon.

Ganske vist kan de mer grunnleggende karakterene til 3 hjulspor få dem til å føle seg litt repeterende for noen spillere, og heller ikke de pleier å betale ut så ofte som spill med flere hjul. Utbetalingene fra 3 hjulspor har imidlertid også en tendens til å være større.

5 hjulspor

Mens 3 hjulspor kan være den originale typen sporet, er det 5 hjulspor som er den mest populære typen i dag – og gitt overflod av temaer, bonuser og minispill assosiert med dem, det burde neppe være en overraskelse.

5 hjulspor skaper et større antall vinnerkombinasjoner, og øker dermed sannsynligheten for at en spiller lander på en. De kan ha “bare” to hjul enn sine eldre kolleger, men 5 hjulspor kan være devilish komplekse, noe som kan gjøre dem mye morsommere for mange spillere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *