Typer av spilleautomater

Det finnes mange forskjellige typer spilleautomater som kan spilles på kasinoer. Generelt sett er det klassiske hjulspor og videospor, men disse faller i progressive kategorier etter hvordan spilleautomaten betaler seg. Vi starter med å definere klassiske hjulspor og videospor, og deretter dykke videre inn i de ulike typer spilleautomater i henhold til utbetalinger.

Classic Reel Slots

Den aller første oppfunnet var en hjulspor. I dag består hjulsøyler av 3-hjul, 5-hjul og sporadiske 7-hjul. Tanken bak disse slotmaskiner er å justere en vinnende kombinasjon innenfor en linje med hjul. Grunnrullspor har ofte bare enkeltbetalingslinjen, rett inn midt i hjulene, i en rett linje over. Andre kan vise tre linjer på tvers – øverste, midtre og nederste – mens andre også kan inkludere diagonallinjer, øverst til venstre til nederst til høyre og nederst til høyre til øverst til høyre. klassiske hjulspor har vanligvis betalingsbordet som vises direkte på hovedskjermbildet.

Video Slots

Dette er tema slotmaskiner som tar opp hele skjermen med overdreven grafikk, rader og gevinstlinjer. Video slot kommer i 5-hjuls og 7-hjuls varianter, ofte med 5 rader over. Den mest eksepsjonelle egenskapen til video slots er det overveldende antall betalingslinjer mange av dem inneholder, noen ganger så høyt som 20, 25 og til og med 40. Imidlertid betyr 40 betalingslinjer at du legger inn 40 studiepoeng for å aktivere alle betalingslinjer på en enkelt spinn av hjulene .

Straight Slot Machines – Multiplikator

Denne typen spilleautomat aksepterer et visst antall kreditter, og betaler et jevnt økende beløp for hver kreditt som spilles. For eksempel kan en spilleautomat som tar opptil 3 studiepoeng per spill, for å slå en bestemt vinnerkombinasjon, betale 5 mynter for 1 kreditt, 10 mynter for 2 studiepoeng og 15 mynter for 3 studiepoeng. Det er ingen fordel i å spille flere mynter, så langt som utbetalingsforholdet er bekymret.

Straight Slot Machines – Bonus Multiplikator

Denne spilleautomaten betaler ut et progressivt betalbord, noe som betyr at innsetting av maksimalt antall mynter gir en bedre utbetaling for en vinnende kombinasjon. Disse betraktes som noen av de beste spilleautomater å spille i forhold til huskanten, fordi spillernes odds for å tjene bedre når de spiller maksimalt. For eksempel kan en maskin som tar opptil 3 studiepoeng per spill, betale 50 mynter for en wining-kombinasjon med 1 kredittspill, 100 mynter for 2 spinn, men 250 spinn for 3 mynter spilt. Erfarne spilleautomater legger alltid inn maksimalt antall kreditter på bonusmultiplikatorautomater.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *