Topp tips for å spille AA i Poker

Det er en av de vanskeligste hendene å spille, og de fleste spillere har så en tendens til å slite når de handler lomme esser. Denne artikkelen kommer til å berøre ulike ting å huske og måter å forbedre din vinnersats når du spiller AA i poker.

AA er alltid nuts preflop, så det skal alltid spilles på denne måten. Raise eller reraise med det, prøv å få det all-in preflop hvis mulig. Ikke prøv å være smart ved å fange folk inn i en hånd. Ikke hold økningen av flat call for å fange. Hvis du minimerer verdien av hånden din når du holder AA preflop, tillater du andre å dra nytte av din overlegne hånd. Så sørg for at du har 3 eller 4 innsats preflop. Hvis du er heldig, vil en annen spiller gjøre feilen i reraising slik at du kan presse med essene dine.

Det er ikke lett å få motstanderen din all-in preflop, med mindre de holder et annet monster som KK, QQ og noen ganger AK. Så, når floppen har blitt behandlet, er det første spørsmålet du må spørre deg selv, hvilken type flopp det er. Hvis du klarte å få en god heve preflop, så er sjansene for at stabelen til potten har svindlet, og du vil skyve alt i uansett.

Hvem andre er involvert i denne hånden? De fleste av de beslutningene vi gjør i poker dreier seg om motstanderen vår, og dette er ikke noe unntak. Hvis du motstanderen vanligvis er en løs spiller, gjør ofte feil på telefon, kan du sannsynligvis 3 satse ham til elva og skyve eller sjekke opp alt på dette punktet.

Det beste med å holde AA er at på floppen er at du holder en overpair, men det er her ting kan bli virkelig vanskelig. Hvis du flop viser to kort av samme sak, vil du ikke virkelig gi de andre spillerne involvert for mye handling. Vurder din motstanders rekkevidde og hvordan de vanligvis reagerer på flops av denne tekstur. For eksempel vil en stram spiller spille lommetyver mye annerledes mot en Q, 8,4 flop enn en 9,2,7 flop.

Hvis størrelsen på din innsats bare blir kalt av hender som slår deg, så vurder å sjekke. Du bør også sjekke mot svært aggressive spillere for å prøve å indusere en bløff. Hvis du er hevet postflop, kan det være forvirrende. Men det er derfor du må tildele en rekkevidde til hver spiller for å kunne estimere sannsynligheten for at de har slått deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *