To parhender i Pai Gow Poker

Uansett hvilket nivå av erfaring du har eller hvilken type spillestil du bruker, er det et faktum at du ikke kan nekte Pai Gow Poker: To parhender er noen av de vanskeligste å spille. Du må i hovedsak gjøre et valg om å holde parene sammen eller splitte dem for å sette en i den lave hånden, og det er ikke alltid en enkel beslutning å gjøre. Det kommer til å stole på mange forskjellige faktorer, inkludert hvilke par du har og hvilke andre kort som er i hånden for å lage en kort med høy kort.

Fordi det er så mange faktorer å vurdere, er det veldig vanskelig å være nøyaktig med spillet ditt hele tiden. Vi har noen forslag til å tenke på som vil hjelpe deg å spille riktig hele tiden. Det du trenger å gjøre er å legge sammen verdiene til de to kortene for parene du har. For eksempel vil nines og sevens få en score på 9 +7 som er 16. Du teller jacks som 11, dronninger som 12, konger som 13 og ess som 14 for dette. Finn dine poeng ved å legge til disse kortene, og så vet du hva du skal gjøre basert på følgende anbefalinger.

Hvis poengsummen er 17 eller mer, så er du i så god form at du alltid vil splitte parene dine, uansett hva som skjer i hånden din. Men hvis poengsummen er mellom 12 og 16, vil du bare dele når du ikke har ekstra ess i hånden for å legge i den lave hånden. Hendene som rangerer med en score mellom 7 og 11 er litt vanskeligere siden du har å gjøre med mindre par, men du kan holde dem sammen hvis du kan spille kongen høy eller ess høy i lavt. Endelig skal score på seks eller mindre splitte med mindre du kan spille dronninghøy eller bedre i den lave hånden.

Disse anbefalingene er basert på ekte situasjoner hvor du har to par og må bestemme hvordan du skal spille hånden din. Verdiene av parene dine er det viktigste som bestemmer hva du skal gjøre med hånden din, og da må du vurdere verdien av de tre andre kortene i hånden din. Totalt sett er dette et godt system å bruke hvis du vil gjøre det bra med to par hender i dette spillet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *