Tilpasse Microgaming Online Slots

Programvareleverandøren Microgaming har det største antallet spilleautomater i porteføljen og legger til nye hver måned. Disse spillene lastes med standardinnstillinger. Spillerne må velge innsatsparametrene i henhold til bankrollene, men mange av dem forlater de andre standardinnstillingene som de er. Denne artikkelen forklarer standardinnstillingene for Microgaming online-spor. Justering av disse innstillingene til dine preferanser kan føre til en forbedret innsatsopplevelse. Det må bemerkes at hver Microgaming online-slot kanskje ikke har alle alternativene beskrevet nedenfor. Tilpasningen er gjort gjennom Alternativer-knappen som ligger nederst på verktøylinjen. Denne knappen åpner oppsettboksen Valg, der du kan velge dine preferanser.

En av tilpasningsalternativene gjelder spillhastighet. I standardinnstillingen roterer hjulene en stund og kommer deretter til hvile. Du kan tilpasse hjulene for å stoppe raskt og øke antall spinn mulig på en gitt tid. Ved å sjekke Quick Spin-alternativet blir hjulene stoppet umiddelbart. Microgaming tilbyr et annet alternativ Quick Spin i Free Spins.

Den forbedrede evnen til de nyeste datamaskinene har gjort det mulig for Microgaming å lage online spilleautomater rik på audiovisuelle og spillefunksjoner. Hvis du har en eldre versjon av en stasjonær eller bærbar datamaskin, kan disse spilleautomatene ikke fungere for godt. Derfor gir Microgaming deg muligheten til å velge alternativet Grunnleggende grafikk. Noen av visuell appell av spilleautomat er tapt, men spillspillet påvirkes ikke. Noen Microgaming-spor har også et forbedret grafikkalternativ som gir en animert bakgrunn til hjulene.

Microgaming skiller mellom de forskjellige lydtykkene som finnes i online-spor. Spill lyder er lyden av hjulene spinner. Vinn lyder følger med en vinnende kombinasjon. Bakgrunnslyd er lyden som spilles mens hjulene snurrer. Med Microgaming-tilpasningsalternativer kan du enkelt deaktivere eller aktivere disse lydalternativene. Det er også et alternativ som lar deg slå av alle lydene sammen. Med mindre du liker å lytte til favorittmusikken din mens du spiller online-spor, er det fornuftig å holde alle lydalternativer aktivert.

Du kan velge å vise balansen din i enten kreditter eller mynter. Hvis du velger kreditter, vises din faktiske pengebalanse på online kasinoet. Hvis du velger mynter, blir saldoen din omgjort til antall mynter ved bruk av den valgte myntenavn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *