Strategi for Jacks or Better

Video poker er en av de få typer spillene som ofte finnes i online kasinoer som først og fremst er ferdighetsbaserte. Dette betyr at du kan forbedre sjansene dine for å vinne ved å jobbe med spillet ditt og bli bedre. Jacks or Better er den vanligste og mest grunnleggende typen video poker, og lære gode strategier for det vil hjelpe bunnlinjen uansett hvilken type Video Poker du spiller. I det følgende følger vi en helt grunnleggende strategi som viser seg å være ganske nær perfekt spill.

Måten video poker strategi fungerer er at du opererer basert på en liste over hender. Disse hendene er oppført i prioritetsorden, så den første hånden du ser på listen, er måten du skal spille på. Første kommer gjort hender som er fire av et slag eller større, og neste kommer fire til en kongelig. Etter det blir hendene ned til tre i en slags. Hva dette betyr er at hvis du har laget rett eller flush med fire til en royal flush, bør du knuse den hånden du gjør og tegne til kongen i stedet.

Neste på linje er fire til en rett flush som ikke er kongelig, og det følger med to par eller et høyt par. Et høyt par i dette tilfellet er et par jacks eller høyere. Alle disse parene er like viktige fordi de alle scorer det samme, og de er viktigere enn lavere par som ikke skårer i det hele tatt. Etter et høyt par har du tre til en kongelig og fire til en flush. Det som er viktig å merke seg her er at tre til en kongelig flush er et bedre trekk enn fire til en vanlig flush. Neste kommer et lavt par etterfulgt av fire til en rett.

Hvis du ikke har noen store par eller trekker, kan spillet bli litt vanskelig. Du bør beholde to passende høye kort før du velger tre til en straight flush, og begge kommer før to offsuit høye kort. Det er viktig å merke seg at hvis du har mer enn to høye kort, bør du velge de laveste to. Hvis du bare har ett høyt kort som er en King, Queen eller Jack, så kan du holde en ti med den. Ellers behold bare ett høyt kort. Hvis du ikke har noen, kast deretter hele hånden ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *