Spillet av Dobbelt eksponering Blackjack

Liker du å spille blackjack? Du vet at det er en stor utfordring fordi du må ta avgjørelser, og du er litt blind når du gjør det. Du vet ikke hva som er under forhandlerens upcard. Hullkortet kan være noe, og mange spillere går videre med antagelsen om at hullkortet kan være et ti-verdi-kort. Men hvorfor håndtere mysteriet, ikke sant? Hva om du kunne se begge kortene som forhandleren har? Ville det gjøre det enklere å spille strategibeslutninger? Sikkert det ville.

Du kan faktisk spille denne versjonen av blackjack på mange online kasinoer. Det kalles “Double Exposure Blackjack”, og det er populært, men kommer med noen få forhold. Prosedyren er i det vesentlige den samme; Når forhandleren gir deg de to første kortene, gir de seg også to kort som du kan se. Effekten av dette burde være åpenbart; du vet hva din første beslutning skal være. Og du vil bli tvunget til å gjøre noen ting som ellers kunne betraktes som konvensjonelle. Hvis for eksempel forhandleren har en 20 og du får en 17, håndterer du det annerledes enn du ville hvis du bare kunne se ett av de tiverdige kortene og du satt med en 17. Basisstrategien ville diktere at du ville stå med den slags hånd, men hvis du gjør det her, er du død. Så du må treffe.

Hvis ingen andre regler endres i dette spillet, kan du finne deg selv med en enorm fordel ved å vite nøyaktig hva du skal gjøre opp imot. Men i denne spesielle versjonen av blackjack er det noen innrømmelser du må gjøre for å se begge dealerens kort. For en ting, vil forhandleren vinne alle bånd, noe som ikke ville være tilfelle i vanlig blackjack. Siden det ville skje ca 8% av tiden, gir du opp mye der. Også når du oppnår en blackjack i det vanlige spillet, får du betalt 3-til-2, men den utbetalingen blir redusert til like penger i Double Exposure-spillet. Forhandleren treffer myk 17 i Double Exposure, noe som vil gi huset flere sjanser til å gjøre hender. Og du kommer til å være begrenset til noen av dine spillermuligheter, for eksempel dobling ned etter splitting (ikke tillatt), og splittring av par generelt (som kun kan gjøres en gang).

Som du kan se, ser Double Exposure ut som det gir deg en bonus, men må utvise litt forsiktighet når du fortsetter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *