Spesielle symboler i Online Casino Slots

Borte er dagene da symboler på hjulene i online spilleautomater bare tjente formålet med å bestemme utbetalinger. I funksjonen rike samtidige spilleautomater er det spesielle symboler som tjener flere funksjoner. Disse symbolene er felles på tvers av sporene som er lansert av de ulike leverandørene av online spillprogramvare, og det er derfor fornuftig for nye spillere å skaffe seg en forståelse av disse symbolene. Disse symbolene er wild symboler, scatter symboler og bonus symboler.

Symbolet som er mest hensiktsmessig for temaet for spilleautomat er vanligvis betegnet som det ville symbolet. Ofte er det bare logoen som bærer navnet på slotspillet. Wild symboler er de symbolene som kan brukes som andre symboler for å gjøre opp vinnende kombinasjoner. De er veldig mye som Joker i video poker spill. Derfor er slike symboler også kjent som erstatningssymboler. Vanlige symboler erstatter vanligvis ikke andre spesielle symboler, men bare for symboler som er involvert i linjeutbetalinger. Wild symboler øker utbetalingsmulighetene og er derfor svært viktige. I moderne spilleautomater mens symboler også tjener andre funksjoner. Svært ofte fungerer de som multiplikatorer. I slike tilfeller når villesymboler hjelper til med å vinne kombinasjoner, multipliserer de utbetalingene som angitt i reglene.

Wild symboler blir ofte gjort spennende ved å formulere dem på en slik måte at de øker utbetalingene. Stacked wild symboler er wild symboler som skjedde i to eller til og med alle tre rader med samme hjul. Utvide de ville symbolene når de oppstår, spenner over for å dekke hele hjulet slik at alle posisjoner på hjulet fungerer som et vill symbol. Det er noen spilleautomater hvor normale symboler blir tilfeldig konvertert til vill symboler etter at hjulene stopper og utbetalinger beregnes ut fra den nye situasjonen.

Det andre spesielle symbolet er scatter symbolet. I linjeutbetalinger må de utpekte symbolene vises i en aktivert betalingslinje. I tilfelle av scatter-symboler kan scatter-symbolene imidlertid vises hvor som helst på hjulene. Det er derfor slike symboler kalles scatter symboler. Dette gir større fleksibilitet i mottak av utbetalinger.

To typer bonusfunksjoner er vanlige i moderne spilleautomater. Den ene er kjent som bonusspillet på den andre skjermen, og den andre er bonusspillet med gratis spinn. Hvis begge disse spillene er til stede, vil de vanlige symbolene vanligvis utløse et av disse spillene, og scatter symbolet utløser det andre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *