Slik spiller du Blackjack Switch

Blackjack Switch er en morsom og populær Blackjack -versjon der du har muligheten til å bytte kort mellom dine to hender. Derav navnet. Dette gir deg en mye større sjanse for å få Blackjack eller få høy score. Men som i alle andre spill der du får det lettere, vil det også være noen regler som gjør at dealeren fremdeles har en fordel i forhold til deg. Blant annet vinner du ikke så mye penger for å få blackjack som du gjør i et klassisk spill av blackjack, og spillet blir uavgjort hvis dealeren får 22 poeng.

I så fall er det bare hvis du får blackjack at du får pengene dine tilbake. Generelt er imidlertid reglene for Classic Blackjack og Blackjack Switch stort sett de samme. Det handler om å ha 21 poeng eller komme så nært som mulig. Du får to kort to ganger fordi du må spille med to hender. Du må bytte det siste kortet mellom de to hendene. Du kan dermed ikke sette hendene sammen helt som du vil, men du har en stor mulighet til å påvirke hvordan sminken til dine to hender blir.

Når et spill starter og du og dealeren har fått 2 kort, begynner dealeren alltid med å sjekke om han eller hun har blackjack om dealerens åpne kort er et 10 -tall, et bildekort eller et ess. Hvis dealeren har blackjack, stopper spillet der. I så fall vil alle spillerne miste innsatsen – bortsett fra de som også hadde blackjack på en av hendene. Hvis dealeren ikke har blackjack og spillet fortsetter, må dealeren spille i henhold til noen fastsatte regler. Dealeren slutter å ta flere kort hvis han eller hun har harde 17, 18 eller flere poeng.

Hvis dealeren har en myk 17 eller lavere, fortsetter dealeren å ta nye kort. En myk 17 er sytten poeng dannet av et ess og flere kort som gir totalt seks. Akkurat som i Blackjack har du en rekke forskjellige spill du kan gjøre i Blackjack Switch. Du må satse for å kunne spille. Det er veldig forskjellig hvor mye minimumsinnsatsen er på. Imidlertid vil det være enkelt for deg å finne et sted der det ikke er for veldig mye penger. Det lar deg først og fremst spille for moro skyld og ikke så mye av hensyn til pengene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *