Seven Card Stud Poker

Seven Card Stud Poker er inkludert som et spill på mange kasinoer og online pokerrom og er også inkludert som et av spillene ved store pokerhendelser som World Series of Poker (WSOP). Det er tre forskjellige varianter av Seven Card Stud Poker; Seven card stud, Seven Card stud Hi / Lo og Razz og alle tre former spilles vanligvis på de store pokerturneringer. Det svenske navnet på denne spillformen er Sjustöt. I denne form for poker er hver spiller tildelt syv kort, derav navnet. Tre av kortene er mørke, de to første og de siste kortene. Ingen av kortene deles mellom spillerne, men det er hver spillerhånd som bestemmer løpet av spillet.

Hvis innsatsen ikke er veldig lav, plasserer hver spiller en ante før hvert spill. Spill med ante er foretrukket på Seven Card Stud Poker som det oppfordrer spill. I spill uten ante kan spillere avstå fra å spille i påvente av en god hånd. Hvis innsatsene er henholdsvis 10 og 20 på persienner, ligger antennen på 1 enhet. Hver spiller får tre kort, hvorav en er åpen. Spilleren med det laveste kortet gjør en såkalt “Bring in” en sum som er halvparten av den lille agn. Følgende spillere kan nå velge å brette (fold), eller satse små spill og da har spillerne muligheten til å ringe eller heve. Deretter spilles Seven Card Stud Poker for det syvende og siste kortet som er mørkt. Beste hånd vinner potten.

Seven Card Stud Poker er tilgjengelig i tre varianter. Den andre varianten er Hi / Lo hvor det er mulig med to vinnende hender; Den beste hånden i henhold til regelboken og den laveste hånden. Denne varianten av Stud kalles også høy-lav delt eller “Åtte eller bedre”. Til lav hånd regnes alle kortene under åtte, men hvert kort må ha forskjellige benevninger. Den tredje og siste varianten av Stud er Razz hvor bare lave kort brukes og den laveste hånden vinner. Også her må kortene i den vinnende hånden være av forskjellige kirkesamfunn. Ellers er turen og reglene de samme som med vanlig stud. Stud er også inkludert som en av spillene i pokervarianten som heter HORSE, hvor flere pokervarianter erstatter hverandre i løpet av spillet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *