Seven Card Stud Poker Tips og strategier

Før ankomsten av Texas Hold’em var Stud Poker go-to-spill på de fleste pokerrom. I dag er Seven Card Stud ansett som et nisjespill og en som krever mye mer strategi og disiplin i forhold til sine mer populære kolleger. Det er klart at akkurat som det finnes forskjellige typer racing, ulike typer spill og ulike typer ferdighets- eller strategispill, finnes det også forskjellige typer poker, og hver har sine egne fordeler.

Etter hver runde deles et ekstra kort med forsiden opp og spill begynner igjen med spilleren med den høyeste starthånden. Dette fortsetter fram til den endelige runden hvor det syvende kortet håndteres med forsiden nedover. Spilleren som oppnår den beste 5-korts hånden fra de totalt 7 delte vinner. Med Seven Card Stud er det visse ferdigheter som skal bringes til bordet, inkludert evnen til å lese motstanderne dine, streng disciplin, huske motstandernes oppkort og legge merke til håndvalg.

Tips til bedre spillet ditt

Nå som du vet litt om hvordan spillet fungerer, er det noen tips om hvordan du får mest mulig ut av ditt Seven Card Stud Game:

• For det første må du være veldig selektiv av starthånden. Å velge den høyre hånden for hver situasjon er en ferdighet som læres over tid og en som i siste instans bestemmer sluttspillet. Med mindre du har en sterk hånd i de tre første runder, er det bedre å brette seg. Spill aldri nest beste hender helt.
• Fra begynnelsen begynner du å vurdere spillerne. Finn ut hvilke spillere som bretter seg raskt, hvem spiller dårligere hender, hvem rygger i aggresjonens ansikt, og hvem kaller spill med svake hender. Det er også veldig viktig å finne ut hvem som kan bløffes lett og hvem som bløffer mest.
• Som med de fleste pokerspill, bør du unngå å ringe til alle kostnader. Med mindre du prøver å fange en motstander, kan du enten heve eller komme deg ut av spillet.
• Se alltid på motstandernes oppkort og husk dem alle. Det er viktig at du vet hvilke hender som lever i hver runde. Dette er en ferdighet lent over tid, jo mer du spiller, jo bedre får du.
• Stig alltid på dine sterke trekk. Et par i hullet er en kraftig hånd, men bare hvis paret ikke klarer å bli slått av kortene som er synlige på bordet. Betting action i hver runde bør avgjøre din beslutning om å heve eller brette i hvert tilfelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *