Seven Card Stud Hi-Lo, en merkelig hybrid

Det er mange forskjellige pokerspill og Varians av Poker Spill der ute, men kanskje en av de mest spennende er syv kortstudie hi-lo. De fleste spillere gjenkjenner hi-lo fra Omaha Hi-Lo, der det er best mulig lav hånd og best mulig høy. Seven card stud hi-lo er basert på det samme konseptet, men i stedet for å få fire kort, som i noen Omaha variant, får du syv.

I syv kort stud hi-lo, vil du bli utdelt en hånd akkurat som i syv kort stud. Dette betyr at for den første avtalen får alle to kort ned, og en vendt opp mot alle. En spillrunde finner sted. Når alle spillerne enten ringer eller bretter, får et fjerde kort til hver spiller, dette er også med forsiden opp. En spillrunde følger. Det femte og sjette kortet følger begge samme mønster. Ikke bare fører dette til mye spill, men det er også spennende fordi du kan se mange spillere ‘hender utvikle seg, akkurat som din gjør også. Det syvende og siste kortet går til hver spiller med forsiden ned og en siste runde av spill følger.

Som med Omaha Hi-Lo, er det en lav hånd for halvparten av potten, og en høy hånd for halvparten av potten. Den beste høye hånden vinner sin halvdel, og den beste lavhånden vinner sin halvdel. En av de ekstra fordelene med Seven Card Stud Hi-Lo er de høyt økte sjansene (spesielt på et fullt bord) at det alltid vil være en høy hånd og en lav. Dette er på grunn av alle de ekstra kortene i spill, og i tillegg til å se hva andre får, kan det noen ganger også hjelpe deg med å gjette mer odds når du begynner å se kortene du trenger, og dukker opp i andres hender.

Seven card stud hi-lo er en interessant hybrid av to mye mer spilt pokerformer. Vanligvis finner du bare denne variansen i hjemmekamp eller i online kasinoer. Hvorfor spille dette merkelige spillet? Det er flere flotte funksjoner til syv kort stud hi-lo. For en, med høy og lav måte er det så mange måter å vinne en del av en pott på. Ikke bare gjør dette flere hender spillbare, men dette øker også handlingen fra andre spillere. Disse er ikke kjedelige, lene seg tilbake, ingenting skjer type spill! I tillegg, siden alle andre får se fire av syv kort i alle andres hender, kan bløffer være vanskeligere å trekke av, eller lettere, avhengig av hva som er begravet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *