Rulettutbetaling for datamaskiner

Utbetalingen i roulette er det beløpet som spilleren vinner som et flertall av sin innsats, hvis hans innsats vinne. Utbetalingen uttrykkes som X til 1, hvor X er et tall. Hvis utbetalingen er 8 til 1 og spilleren satser på $ 1 så vil han vinne $ 8. I tillegg vil han bli returnert sin innsats på $ 1. Hvis utbetalingen er 5 til 1 og spilleren satser $ 5 så vil han vinne $ 25. I tillegg vil han bli returnert sin innsats på $ 5. Roulette har mange forskjellige typer spill, og de har forskjellige utbetalinger.

Ulike programvareutbydere for online spill har forskjellige metoder for å indikere utbetalingene. Men vanlige roulette spillere bør kjenne utbetalingene, slik at de enkelt kan planlegge sin spillstrategi, uten å måtte finne utbetalingene i kasino-programvaren.

Roulette er et spill hvor utbetalingene er basert på matematikken i spillet og matematikken er veldig enkel. Derfor er det ikke viktig å lære utbetalingene med rote, men å forstå det underliggende prinsippet. Deretter kan utbetalingen for en hvilken som helst innsats beregnes om noen sekunder.

Den første tingen å forstå er at 0, og i tilfelle av amerikansk roulette også 00, skjønner ikke i beregningene. Det er som om de ikke eksisterer, og spillet spilles med bare 36 tall. 0 og 00 oppretter bare huskanten, og hvis de blir kalt, taper alle spillene.

Kolonnespillet brukes til å beskrive utførelsesprosessen i detalj. De 36 tallene er lagt ut i tre kolonner med 12 tall hver. En spiller som satser på en kolonne, vinner hvis noen av de 12 numrene i kolonnen kalles. Han mister om noen av de andre 24 tallene heter. Utbetalingen er forholdet mellom måtene å miste på måtene å vinne. I kolonnespillet er dette 24 til 12. Utbetalingene uttrykkes i det enkleste forholdet. Derfor er utbetalingen 2 til 1. Dette betyr at hvis spilleren satser $ 2 på en kolonne og vinner, vil han få $ 4 pluss sin opprinnelige innsats på $ 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *