Roulette Odds

Mens roulette selv er et ganske enkelt spill, involverer det flere forskjellige odds-scenarier som du må huske om du vil gi deg den beste sjansen til å vinne. Heldigvis følger alle mulige innsatser i roulette til et bestemt sett med odds som gjelder over flere alternativer, noe som gjør det lettere for spillere, selv nybegynnere, å ha så mye informasjon på fingertuppene som de trenger.

På et Roulette Bord i amerikansk stil er det 38 forskjellige nummererte lommer hvor ballen kan slippe – tall 1-36, null og dobbel null. Tabeller i europeisk stil har bare null null. Gjennom tallene 1-10 og 19-28 er odde tall rødt og jevnt tall er svart. For områdene 11-18 og 29-36 er odde tall svart og evens er røde.

Grunnleggende odds
Nå som du kjenner alle de forskjellige spilltypene i roulette, er det på tide å se på oddsene for hvert vesentlig alternativ. Husk at oddsen i roulette er skjevt annerledes enn du kanskje tror, ​​og det er utbetalingene. Med 36 tall og to null mellomrom, er det 38 totale muligheter, men utbetalinger teller ikke de null-alternativene, slik at huset betaler deg 35: 1 når du faktisk treffer. Den fordelen er det som gjør roulette et så lønnsomt forslag til huset.

Arbeidet fra den summen av 38, hvis du velger å plassere en enkelt innsats på bare ett nummer om gangen, er sjansene for å treffe omtrent 0,0263 prosent. Åpenbart er det ikke den mest fordelaktige innsatsen i kasinoet.

Den splittede innsatsen, som dekker to tall, har 18: 1 odds for å slå og betaler 17: 1. De samme oddsene gjelder for “rad 00” -spillet, som dekker begge nullnumre.

Kurven og gatspillene, som dekker tre tall samtidig, har 11.66667 odds mot å treffe og en utbetaling på 11: 1.

Hjørnespillet, som dekker fire tall, har en 8: 1: 1 sjanse for å treffe og betale 8: 1.

En topplinje-innsats (null, dobbelt-null, en, to og tre) har en 6,6: 1 sjanse for å vinne og en utbetaling på 6: 1.

Den seks linjeplassen har litt bedre odds enn det som kommer inn på 5,33: 1 og betaler vinneren 5: 1.

Ved å satse på noen av de tre kolonnene eller noen av de tre dusinene er det 2.167: 1 muligheter for å treffe en vinner og betaler den vinneren med en 2: 1-rate.

Og noen av de seks innsatsalternativene som dekker halvparten av brettet (unntatt nullrom), som inkluderer rød, svart, odds, evens, 18 og 18, har alle en 1,111: 1 sjanse til å treffe og betale 1: 1 når de gjør.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *