Hvordan spille pre-flop i poker

Kortene du har i poker er svært viktige, men det er like viktig å bestemme deg for å komme inn i potten når du spiller pre-flop. Jeg vil presentere deg 5 viktige tips som hver pokerspiller skal bruke når du spiller pre-flop

Ikke alle kortbeholdninger er like i Texas Hold’em fordi spillet har flere spillrunder. På grunn av dette vil mange ganger Jack-Ten slå en King-Five. Hender som King-Five bør ikke spilles veldig ofte fordi motstanderen din kunne ha en større kicker.

Kickeren i dette tilfellet er 5, og en King-Six vil slå din King-Five. Disse kortene er lett dominert, og du bør unngå å spille dem. Et annet godt eksempel på en lett dominert hånd er ess-tre. Det er bedre hvis du spiller et lite par enn noen av disse hender fordi et par har større sjanser til å vinne.

Plasseringen ved bordet er den viktigste faktoren når man bestemmer hvilke hender som skal spilles før floppen. Når du spiller mot ni motstandere, bør du spille færre hender hvis du er i de tre første posisjonene, fordi med hver spiller fortsatt i hånden sjansen for å ha en svakere hånd enn noen øker. Det samme konseptet gjelder i fjerde til sjette posisjon (mellomposisjoner), men i disse stillingene kan du spille de mindre parene. Når du vurderer at du har små sjanser til å vinne, ikke nøl med å brette disse kortene.

Dealerknappen er den beste posisjonen til å være i et pre-flop-spill, fordi du er den siste som handler før persienner, og fordi du er den siste som opptrer etter floppen. Du er i stand til å observere motstandernes handlinger, og du kan gjøre endringer i din innsats, noe som betyr at du kan tjene mer penger.

Hvis noen har reist før deg i et pre-flop spill, må du justere hendene du spiller, på grunn av “Gap Concept”. Dette betyr at spilleren som reist har en sterk hånd, og du bør stramme opp.

Ditt pokerbilde vil bli påvirket av antall hender du spiller pre-flop, og dine motstandere vil reagere annerledes på dine samtaler eller heve. For eksempel hvis en spiller spiller hver hånd, vil bli betraktet som en løs spiller, og folk vil re-heve ham veldig ofte. Hvis en spiller fortsetter å foldes, vil han bli sett på som en stram spiller, og når han spiller, vil alle kaste seg. Prøv å kombinere disse to måtene å spille, eller bruk dem til å lure motstanderne dine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *