Poker Tips

Forbedre ditt pokerspill er en oppgave som krever tålmodighet og engasjement. Vi skal gi deg noen gode Poker Tips, men det viktigste råd vi kan passere på, er å bruke tid på å forske på og enda mer tid på å praktisere. De to er en ekstremt vellykket kombinasjon, så ta deg tid på å se gjennom våre tips og lykke!

De fleste nybegynnere spiller altfor mange starthender, faktisk spiller toppspillere typisk mellom 20-30% av starthendene sine. Konsentrere deg om høyere verdi starthender og bidra til å fjerne lykkeelementet i spillet.

Lær hvordan du bretter en hånd, og ikke være en telefonsamtale. Mange nybegynnere beholder spill uavhengig av styret eller hva motstandernes handlinger antyder. Toppspillere sier ofte at det er hendene du kan legge ned som ofte er nøkkelen til lønnsomt spill.

hvis du vil vinne penger. Høres ganske opplagt, men du bør spille på spillgrenser der du kan slå de fleste spillere. Flytt deg ned i grenser hvis du har problemer med å vinne penger. I poker må du alltid forlate ditt ego ved døren.

Spesielt når du ikke er i en hånd. Den beste tiden å studere er når du ikke er følelsesmessig investert i hånden, og du kan gjøre mer forsiktige observasjoner. Se hvordan motstandere satser, og hvor mye de satser, i hvilken posisjon er de veddemål. Å lære hvordan motstanderne dine spiller er nøkkelen.

Spill er ikke alltid fordi du har den beste hånden. Toppspillere bruker ulike spillteknikker for å prøve å få informasjon. For eksempel er en defensiv innsats som du kan bruke tidlig på å unngå å ringe en større fremtidssats. En re-raise kan brukes til å undersøke troverdigheten til motstanders hånd.

Den ideelle posisjonen er knappen (forhandleren), som du sist handler, og har fordelen av å se alle innsatsene før du må ta en avgjørelse. f.eks. Hvis handlingen før du består av en innsats, en heve og en re-raise, og du holder et par Tens, kan du kanskje tro at folding er den riktige avgjørelsen.

Spillere kan alltid lære mer om de vil være en bedre pokerspiller. Hold notater om hva som fungerer og virker ikke for deg, og til slutt vil du komme opp med en spillestil som fungerer unikt for deg og forbedrer spillet ditt. Vennligst se vår liste over Top Poker Books hvis du vil se noen gode valg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *