Poker Tips for Sit and Go er

En form for Online Poker som er veldig populær blant begynnende spillere er sitte og gå. Disse single-table turneringer endrer ikke bare mye raskere enn gjennomsnittlig turnering, men de er også fullpakket med handling. Dette blir sagt, det er ikke rart at folk elsker å spille SNGs.

Og en ting som kan få deg til å elske SNGs enda mer, er når du tjener fortjeneste. Nå konsekvent tjener penger gjennom SNG tar tid og arbeid fordi du konkurrerer mot andre spillere som også ønsker å vinne. Men følgende tips bør gi deg en fin pokerstrategi for disse turneringene.

Tips nr. 1 – Spill konservativt i begynnelsen

For mange pokerspillere prøver å vinne en SNG i de første håndene. De vil gjøre tvilsomme all-in trekk i tidlig å gå og ringe store reiser bare for å komme seg til en god start. Men dette er faktisk den verste tiden å bli altfor aggressiv fordi persienner er lave og det er ikke noe press. Hvis du skal stjele små potter og bløffe andre, er den beste tiden å gjøre det senere i en turnering, når du trenger sjetonger for å bekjempe de stigende persienner.

Tips nr. 2 – virkelig betale oppmerksomhet

Dette tipset kan høres ut og kjører av møllen. Men det er viktig, likevel, fordi mange nybegynnere tror at de kan surfe på internett, ringe og lage mat – alt sammen når de knuser SNG. Realiteten er imidlertid at du må fokusere på motstanderne dine og deres tendenser gjennom disse turneringene, i stedet for å distrahere deg selv med andre saker. Når du ser på andre spillere, vær nøye med rekkevidden av hender de spiller i visse situasjoner.

Tips nr. 3 – Ikke stram opp nær boblen

En enda større feil som nye spillere gjør er å stramme opp i nærheten av en sitteboble og gå bare til kontanter. Og mens dette kan virke som det logiske å gjøre, er det faktisk en stor feil. Du vet aldri når pengene boblen kommer til å briste, så kontinuerlig brette hender vil la blinds spise ute på stakken din. Og mens vi ikke anbefaler å være en galning i de senere stadiene, anbefaler vi ikke å bli ekstremt passiv heller. Litt åpne opp håndtaket du er villig til å spille og se etter muligheter hvor du kan stjele persienner og potter i sen posisjon.

Fremfor alt, fortsett å studere SNG-tips når det er mulig, slik at du forbedrer og forhåpentligvis gjør noen langsiktige fortjenester nedover linjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *