Poker, Slik Unmasker du en Bluff?

Vi antar at du allerede har hørt om bløffen i et pokerspill. Denne teknikken er å sende feil signaler om hånden din gjennom din holdning for å lure motstanderne. Dette er den mest fremtredende strategien. Uten et bløffpokerspill er ikke et ekte pokerspill. Men det er ganske mulig å deaktivere bluffene, og for det må du definitivt analysere dine motstandere nøye. Jo mer du ser motstanderne dine, desto mer vil du oppdage, desto mer vil du innse at det er visse tegn som ikke lyver. Ofte gjør noen spillere ubevisst gjentakende gest når de gjør en bløff. Her vil vi tegne en liste over viktige ting som du absolutt må være oppmerksom på for å få avmaskere en bløff. Når du føler deg trygg, kan du spille kasinospill online på.

Holdning

Kroppsspråk er et språk som aldri forvirrer. Ja fordi bevegelsen er primært preverbal. Noen spillere endrer stillingen sin basert på hånden. En spiller uttrykker naturligvis en holdning som viser selvtillit når den er i besittelse av en sterk hånd. Du må passe på for små signaler for å finne ut om han har en sterk hånd eller svak hånd.

Den kvitterer

Dette ble nevnt litt tidligere, men det er fortsatt viktig. Det er ganske vanlig at noen spillere gjør samme bevegelse hver gang de prøver å gjøre en bløff. Noen spillere beveger hånden gjennom håret deres; andre har en tendens til å ta en rask titt fra venstre til høyre etc. Som spiller må du passe på disse karakteristiske tegnene som kan hjelpe deg med å vinne spillet ditt.

Uttrykker for mye letthet

Dette kan imidlertid virke dumt ved første øyekast, men sannheten er at noen mennesker faller inn i denne fellen. Noen ganger skjer det at en spiller vil uttrykke relativ letthet for å tvile på sine motstandere. Det er en måte som en annen å prøve sin bløff, og i dette tilfellet er det viktig å referere til andre punkter nevnt i artikkelen for å identifisere den virkelige fra den falske.

Se på hånden flere ganger

Å se på hånden flere ganger er en vanlig oppførsel blant nybegynnere mens den er i besittelse av en sterk hånd. De liker å “verifisere” hånden deres før de spiller et stort slag. Så pass opp for nybegynnere.

Puster

Pusten din kan forråde deg. Det er vanskelig å kontrollere og det står noe om staten din og dermed din hånd. Rask pust betyr ikke nødvendigvis at du er i panikk, og du har en svak hånd. Raskt tenderer mer ofte til spenningen på grunn av en sterk hånd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *