Playtech Online Slot basert på klassikere

Utdannere klager over at flere og flere mennesker gir opp med å lese. Online kasino programvareleverandører gjør sitt for å fremme lesevanene ved å utvikle videospillspill på de beste klassikerne. Minst noen spillere vil bli interessert i romene og gi dem en lesning. Playtech er en ledende leverandør av programvare som har flere slike online-spor i porteføljen.

Den online spilleautomat En jul Carol er basert på Charles Dickens roman med samme navn. Det animerte introduksjonsklippet gir en oversikt over historien. En julaften den elendige Ebenezer Scrooge ble besøkt av spøkelsen til Jacob Marley og Ghosts of Christmases fortid, nåtid og ennå å komme. De forlot ham en forandret mann. Tegnene fra historien vises som symboler på hjulene. Vinner animasjonene viser karakteren til tegnene. Spilleautomaten tilbyr en gratis spinn rundt hvor alle utbetalinger tredobles. Den andre funksjonen er å velge en objekttype bonusspill på den andre skjermen som utføres tilfeldig av en av de tre Ghosts of Christmas.

Riksen til Don Quixote er basert på den klassiske romanen av Cervantes som beskriver mannenes misadventures fra La Mancha. Don Quixote, Sancho Panza hans skuespilleren og Dulcinea del Toboso hans kjærlighetsinteresse ser ut som symboler. Vindmøllen som Quixote angriper er det ville symbolet, og det tildeler også de høyeste linjeutbetalingene. Boken er scatter symbolet og utløser La Mancha gratis spinn. Du vil bli tildelt 10 gratis spinn med noen spennende funksjoner som økende vinnemultiplikatorer og et vill symbol som er låst i mellomstolen på midtrullen.

The Three Musketeers og Queen’s Diamonds er basert på Alexander Dumas ‘klassiker. Men i motsetning til romanen, er videosporet en komisk spoof som vil ha deg i splitter. Wild-logoen er det stablede wild-symbolet. De gratis spinnene har tildelt tre gratis spinn for hvert scatter-symbol som vises i utløseren. Deretter tilbyr hver musketeer sin egen funksjon som tildeler re-spins eller bonuspoeng. Høydepunktet i videosporet er Queen’s Diamond multi-trinns bonusspill på den andre skjermen. Hver gang du tar riktig valg, flytter du til neste trinn med ditt akkumulerte formue. Hvis du tar feil feil, kan bonusspillet ende opp for tidlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *