Påske tema online kasino spilleautomater

Festivaler trekker vanligvis mange spilleautomater rundt seg. Valentinsdag, høsttakkefest og Halloween er noen festivaler som er representert i en rekke spilleautomater på nettet. Derfor er det overraskende at det er veldig få online spilleautomater med påske som tema. De fleste spilleautomater berører faktisk bare noen sider av festivalen. Det er imidlertid et spilleautomat som bringer livets essens i påsken. Dette er Eggstravaganza fra Rival Gaming.

Eggstravaganza er et spill med tre hjul med en enkelt gevinstlinje. Bakgrunnen til hjulene er frodig grønn, noe som betyr begynnelsen av våren. Lønnsbordene, knappene og selve hjulene vises som sjokoladeplater. Symbolene er karakteristiske for påsken og inkluderer påskeegg, kaninkanin, and, sjokolade, eggekurv og andre. Noen av disse ser ut som realistiske sukkerfrosten godbiter klare til å spise. Eggstravaganza huskes for sine uvanlige animasjoner. Bunny Rabbit and Duck-symbolene viser animasjoner. Animasjonene foregår ikke innenfor symbolene på hjulene. Hver gang Duck-symbolet vises i en gevinstlinje, dingler en familie på fire ender over toppen av hjulene. Når Bunny Rabbit vises i en betalingslinje, humler en Bunny Rabbit på toppen av hjulene.

Eggstravaganza lar spillere satse opptil tre mynter. Det vises separate lønnstabeller for hvert antall mynter. Myntstørrelsen kan variere fra 0,01 til 5,00. Den høyeste utbetalingen er for tre påskeegg-symboler på gevinstlinjen med tre mynter innsatt. Denne utbetalingen er 2500 mynter. Ett kaninsymbol på hvilken som helst hjul i gevinstlinjen utløser 5 gratisspinn. To Bunny Rabbit-symboler utløser 10 gratisspinn. Utbetalingene under gratisspinn tredobles.

I anledning forrige påske ga Microgaming ut et spilleautomat kalt Lucky Eggsplorer. Bortsett fra tidspunktet for utgivelsen og “Eggene” i navnet, har online-sporet lite å gjøre med påsken. Den har en haug med kylling på en sjøutforskning. Det er fire Microgaming-spilleautomater på nettet som blir referert til som Golden Goose-spill. Som sådan er de uavhengige spill, men de har de samme bonusrundene som har en gås med gylne egg. Det er denne tøffe forbindelsen mellom gulleggene og påsken som har dette settet med online spilleautomater klassifisert som påskeautomater. For å aktivere bonusrundene må spillerne velge maksimale gevinstlinjer og også satse de ytterligere 5 myntene per gevinstlinje Golden Goose sideinnsats. Etter hvert spinn utløser Golden Goose tilfeldig et av de fire bonusspillene. I bonusspill 1 fyller Golden Goose skjermen med gyldne egg, og spilleren velger det nødvendige antall egg og vinner kredittene som er avslørt av dem. I bonusspill 2 tildeler Golden Goose et gyllen egg med bonuspoeng. I bonusspill 3 tilbyr Golden Goose et valg mellom en bunke med penger og et gylden egg. Bunken med penger vil avsløre bonuskreditter og det gylne egget vil tilby ratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *