På nett Blackjack varianter

Hvis blackjack er ditt spill, er online kasino ditt nye gamblingmål … hjemme, på kontoret, på toget eller chilling out i parken. Uansett hvor du er, og når som helst på natten eller dagen, har du ubegrenset tilgang til en rekke RTG blackjack-spill … noen rett oppe og konvensjonelle og andre med sassy regler, stor bonus betaler og forgjengelige små side-spill.

Europeisk blackjack
Australske spillere kan foretrekke unike Blackjack Varianter som Pontoon, men over dammen i Europa, er klassisk blackjack med en vri eller to et spill av valg. Opt for europeisk blackjack, og din oppgave med å oppnå 21 er bremset av et par straffespillere. Du kan bare doble ned på en hard 9 til 11, og hvis kortene dine er middelmådige i beste fall, er det ingen overleveringsregel på plass for å hente en del av din totale innsats.

Perfekte Par: Klassisk Blackjack med Side Bet
Perfekte Par er en underholdende blackjack-variant som egentlig er to spill rullet inn i en. Du har den konvensjonelle blackjack-handlingen hvor hånden nærmest 21 vinner. Og du har muligheten til å sette en sidespill på sannsynligheten for å treffe to kort av samme rang som du forsøker å nå målet ditt. Treffe et par matchende kort med en sidespiss på bordet og Perfect Par er en pengespinner.

Sevens er Solid Gold i Match Play 21
Matchplay 21 er en populær blackjack-variant av god grunn; den har mange store bonusutbetalinger. Så hvis du leter etter en enkel måte å øke bankrollen …. dette er spillet for deg. Endgame er akkurat det samme som enhver annen blackjack-variant – for å komme til 21 uten å gå i bust og dermed slå dealerens hånd. Men de store pengene begynner å rulle inn når du får det magiske kortet, som er tilfellet med Matchplay 21, er 7!

Super 21: Hit og Hit Hard
Den siste av våre blackjack-spill med black tie er designet for gamblinghjerte hjerter der ute. Bortsett fra å treffe en blackjack på to kort, er målet med spillet å samle så mange kort som mulig i jakten på den unnvikende 21. Ideen er å slå og slå hardt, og du vil tjene gode, små kontanterbonuser for din innsats . Super 21 er en snorter av et spill som krever holdninger, adrenalin og mange lavverdige kort for å trekke av et kupong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *