Optimal Double Down Strategi

Når du spiller blackjack, er det ulike strategier som kan brukes til å gi spillerne en fordel og øke sjansene for å vinne. Mange av de beste blackjack-variantene som er funnet online, vil gi spillere muligheten til å doble ned, noe som kan forbedre generelle utbetalinger med vinnende hender. Nye spillere kan imidlertid ikke vite nøyaktig når dette alternativet skal brukes, noe som kan føre til uttømming av midler, siden muligheten vil kreve et ekstra innsatsbeløp.

Det er rett og galt situasjoner der dobbelt ned alternativet skal brukes. Ideelt sett, hvis spillerne har en hånd på 11, bør de doble ned. Mer enn 50% av kortene i en standard dekk er verdt en verdi på 8 eller mer, så det er 50% sjanse for å lage en hånd på 19 eller bedre. Uavhengig av kortet som er vist av forhandleren, må en hånd som tilsvarer 11 bli doblet. Når hånden er 10 eller mindre, er situasjonen mye svakere for spilleren. I disse tilfellene, dobbeltklikk bare når forhandleren har et svakt kort som viser. Med 10 hender eller mindre, bør dobbelt ned alternativet bare brukes hvis forhandleren har 9 eller mindre.

I noen tilfeller kan det være bedre å doble enn å dele. Dette gjelder spesielt med et par fiver. I stedet for å splitte, doble hånden, som har en verdi på 10. I dette tilfellet, hvis forhandleren viser et ess, vil det telle som 11 automatisk. Hvis spillerne har en hånd på 9, bør de bare doble når forhandleren viser 6 eller mindre. De svakeste kortene til forhandleren vil være 5 og 6, så dra nytte av denne situasjonen når det er mulig for å øke de totale utbetalingene. Som regel bør spillerne aldri doble hvis hånden deres er 8 eller mindre eller 12 eller mer.

Dobling kan kreve en ekstra innsats, men dette kan være en svært lønnsom beslutning ved bordet når den brukes til rett tid. Ved å vite når du skal doble og lære svake forhandlerhender, vil spillerne ha en bedre posisjon ved bordet og få flere sjanser til å samle gevinster. Doblingsstrategien kan brukes i mange variasjoner i spillet og er et kraftig alternativ når det brukes riktig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *