Online spilleautomater

Online kasino programvareleverandører er klar over at spillerne kan bytte til et annet spill når de kjeder seg med den de spiller på. Det er deres forsøk på å holde spillerne tiltrukket av samme spill så lenge som mulig. I Online Spilleautomater er et av triksene de bruker, å forandre spillets visuelle utseende. Dette gjøres ofte gjennom gratis spinnbonus eller bonusspillet på den andre skjermen.

I de fleste online-slots er det gjort noen kosmetiske visuelle endringer i bonusspillet. Ofte blir bakgrunnsfargen på symbolene endret fra lys til mørkt eller mørkt til lys. I noen video slots blir scenen på bakgrunnen til hjulene endret. En dagscene kan endres til en nattscene, eller en sommerscene kan endres til en vinterscene. I noen online-slots spiller et annet sett med symboler i bonusspillet gratis spinn. Microgaming online slot med tittelen Moonshine fungerer som et eksempel. I hovedspillet er den gamle damen på en gyngestol med en dobbelt fatpistol i hånden. De andre symbolene viser lignende endringer.

Disse endringene gir ikke en signifikant forskjell og kan bare holde oppmerksomheten til spilleren marginalt lengre. I noen online-slots er bonusspillet på den andre skjermen brukt til å endre hjulene helt slik at det ser ut som om spilleren satser på et annet spill helt. Programvareleverandøren Playtech bruker dette til å virke i sin merkede spilleautomat Kong-The 8th Wonder of the World. Dette video slotspillet har to sett med hjul i hovedspillet knyttet til historienes framgang. King Kong ble fanget av oppdagelsesreisende i jungelen av Skull Island. Det første settet av hjul utstiller denne delen av historien og kalles Jungle Mode. Hjulene er satt i jungelen, figurene fra filmen er kledd som oppdagelsesreisende, og animasjonene viser scenene fra jungelen i filmen.

The Rival Gaming i-slot En Switch in Time følger den samme strategien, men med tre forskjellige sett med hjul som avbilder ulike tidsperioder. Det første settet av ruller skildrer 1800-tallet med symboler som lommeur, gasslampe, utsmykkede bordklokke og vinflasker. Tre tidsmasksymboler som vises på hjulene utløser bonusspillet etter hvilke spillere går inn i forhistorisk tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *