Online Slots Programvareleverandører

Som sådan er essensen av alle Online Spilleautomater det samme. Hjulene snurrer og kommer til å hvile med en kombinasjon av symboler på de forskjellige betalingslinjene. Hvis noen av disse kombinasjonene på aktiverte gevinstlinjer stemmer overens med kombinasjonene på utbetalingstabellen, og spilleren får den angitte utbetalingen. Men de fleste av de ledende leverandørene av online gaming programvare bygger inn karakteristiske trekk i sine online spilleautomater. Dette gir sine spilleautomater en slags identitet og skaper en konkurransefortrinn for deres spill.

Cryptologic

Cryptologic er kjent for sine merkede spilleautomater. Cryptologic hadde inngått en avtale med Marvel tegneserier for å projisere sine superhelter som Spiderman og Incredible Hulk til online spilleautomater. En hel serie med spilleautomater med forskjellige Marvel comic superheroes har blitt utgitt av Cryptologic de siste årene. Derfor er et hvilket som helst online spilleautomat med Marvel comic superheroes umiddelbart identifisert som et kryptologisk spor kom.

Real Time Gaming

Nylig Real Time-spill introduserte sin nye virkelige serie av videospor. En av funksjonene i denne serien var introduksjonen av tilfeldig utløste progressive jackpotter. I disse online spilleautomatene er det ikke nødvendig å justere 5 av et spesifisert symbol i en betalingslinje for å slå jackpotten. Jackpotten kan treffes når som helst, uavhengig av kombinasjonene som vises på hjulene. En stor fordel med dette er at spillerne ikke lenger er tvunget til å satse på maksimumsbeløpet for å kunne slå den progressive jackpotten.

Playtech

Dollar Ball Progressive Jackpot-spillet er eksklusivt for Playtech online-spor. Det er faktisk et sidespill uavhengig av spilleautomat som kan spilles med noe spinn ved å aktivere spillet og plassere den ekstra innsatsen som kreves. Dollar Ball Progressive Jackpot er et lottotype hvor spilleren velger 5 tall ut av 49. Når spinnet er aktivert, vil 5 tall trekkes tilfeldig. Jo flere tall som matcher spillerens valg, desto mer vinner han.

Microgaming

Den karakteristiske egenskapen som Microgaming gir i mange av sine spilleautomater er Gamble Game. Spillere som mottar en utbetaling i spin, får muligheten til å doble eller firedoble sine gevinster. I dobbeltalternativet må spillerne gjette fargen på skjult kort, det er rødt eller svart. Hvis de gjetter riktig, blir utbetalingen doblet, hvis ikke, mister de alt. I det firedoble alternativet må spillerne gjette på det skjulte kortets hjerte, det er hjerter, spader, klubber eller diamanter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *