Online Craps Free Odds Pass Line Bet

En av attraksjonene ved craps på nettet er at den spilles med terninger, noe som gjør det forskjellig fra kortspillene og spilleautomatene. Problemet med online craps er at det gir mange spill med lite attraktive huskanter. Derfor må online craps spillere forstå og beherske Free Odds Pass Line Bet, som er en av de mest spennende og fordelaktige spillene.

Free Odds Pass Line Bet varer vanligvis over et antall terninger og spilles i trinn. Derfor er det viktig å forstå prosessen med online craps fra begynnelsen. Come out-rollen er betegnelsen på den første rollen til en ny craps-økt. Den første delen av det aktuelle spillet er Pass Line Bet, og dette spillet må plasseres før utløpet. Ellers må spilleren vente på at økten skal avsluttes og plassere Pass Line Bet før neste utløp. Pass Line-innsatsen vinner øyeblikkelig hvis come-roll er en 7 eller en 11. Pass Line Bet-spillet taper umiddelbart hvis come-roll er en craps, som er totalt en 2, 3 eller a 12. I tilfelle at et hvilket som helst annet nummer rulles, blir det tallet etablert som et poeng. Som en påminnelse til spilleren plasseres en markør på dette nummeret i online craps-oppsettet. Terningene rulles igjen, med Pass Line Bet føres frem, til punktet eller en 7 er rullet. Pass Line Bet vinner hvis poenget rulles igjen før en 7 og taper hvis en 7 blir rullet før poenget. Satsingen betaler jevn penger og har en huskant på 1,4%.

Dette var den enkle Pass Line Bet. Free Odds-delen av innsatsen er en ekstra innsats som må plasseres etter at poenget er etablert, men før terningen blir rullet igjen. Craps-spillet i de fleste online kasinoer tilbyr to gratis odds-spill. I Single Free Odds-innsatsen må den ekstra innsatsen være lik den opprinnelige innsatsen. I Double Free Odds-innsatsen må den ekstra innsatsen være dobbelt så stor som den originale innsatsen. Pass Line og Free Odds-innsatsene vinner hvis poenget rulles igjen før en 7 og taper hvis en 7 rulles før poenget. Pass Line Bet betaler jevn penger som før.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *