Microgaming Progressiv Video Poker

Spillere som liker action av online video poker vil bli begeistret med en progressiv versjon av spillet som tilbys i Microgaming kasinoer. Denne versjonen er en av de beste spillte video poker spillene på nettet, og vil ikke bare gi sjansen til å vinne en enorm progressiv jackpot, men vil også gi gode vanlige spillbelønninger når spillerne engasjerer seg i spillet.

SupaJax Progressive er et video poker spill basert på Jacks or Better. Bortsett fra å vinne med standard poker kombinasjoner, har spillerne muligheten til å kreve en progressiv jackpotpris. Dette spillet gir fantastisk grafikk og realistiske lyder med enorme gevinster. Spillet spilles med et sett på $ 1.

Jacks or Better fans er på godbit når de spiller SupaJax Progressive fra Microgaming. Bortsett fra de store utbetalingene i spillet, spillerne vil spille for å vinne den store progressive jackpotten. Det kreves maksimal innsats for å kreve jackpotprisen. Spillet har en fast myntverdi på $ 1, som gjør minimumsinnsatsen $ 1 og maksimumsinnsatsen $ 5. For å vinne den progressive mengden, må spillerne få 4 jacks og SupaJax-kortet. SupaJax-kortet er ikke vill og vil ikke skape noen andre vinnende hender.

Denne morsomme og spennende versjonen av Jacks or Better tilbyr et autoplay-alternativ, samt spillstatistikk. Utbetalingene begynner med Jacks or Better, og spillerne kan bruke enkle video poker strategier for å øke sine sjanser til å vinne. Med ingen ville kort i spill, må spillerne stole på de grunnleggende kortene for å skape topp betalende hender. Jackpotten vil fortsette å vokse til den er vunnet av en heldig spiller. Det vil da bli tilbakestilt til en mindre mengde og vil øke etter hvert som spillerne spiller spillet. Etter hver vinnende hånd får spillerne muligheten til å spille gevinsten og doble beløpet som er vant.

Det er ikke noe vilt kort i dette spillet, SupaJax-kortet er bare brukt til å lage den progressive jackpot-vinnende kombinasjonen. Den progressive kan kun vunnes når du spiller maksimalt beløp på $ 5 per hånd. Spillere kan bruke Jacks or Better strategier for å vinne flere hender. Spillere bør alltid holde SupaJax-kortet når det håndteres noen Jacks. Gambling alternativet kan doble gevinster av en enkelt hånd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *