Mest populære Roulette Systems

Roulette er et av de mest Populære Kasino Spillene og siden debuten på den globale gamblingscenen har det vært å tiltrekke flere og flere spillere. Selv om roulette overveiende anses som et sjansespill, er det spillere som har viet mye tid og innsats i å utvikle en effektiv strategi for å slå roulettehjulet ved å bruke tåpelsikre systemer.

Martingale
Roulette WheelThe Martingale-spillsystemet krever at spilleren fordobler mengden av innsatsen når et tap er registrert. Systemet er definert som rettferdig, noe som gjør det til et foretrukket roulette system av nybegynnere. Men erfarne spillere anser Martingale systemet som en risikofylt.

Paroli
Roulette Pocket Pads Til sammenligning fungerer Paroli-spillsystemet motsatt måte. Spilleren må fordoble innsatsen når gevinster er registrert. Sjansen for å få en vinnende strikke er høyere, noe som betyr at Paroli anses å være tryggere enn Martingale. Den største fordelen med Paroli er at du kan vinne en anstendig utbetaling uten å true stabiliteten i bankrollen din. I tillegg er det ansett som hensiktsmessig å bruke i et langsiktig spill.

parlay
french_rouletteThe Parlay-systemet faller under kategorien av de positive progresjonssystemene, og som sådan krever spilleren å fordoble innsatsen når gevinster er registrert og fortsette å spille samme beløp når de opplever tap. Parlay og Paroli er ganske liknende, noe som betyr at hvis du bestemmer deg for å bruke Parlay, vil du ikke risikere store summer av bankrollen din. Igjen er det viktig å sette en innsatsgrense og utbetale gevinstene dine når du når den. Parlay lar deg sette dine egne vinnende mål og fullføre dem ved å bruke systemet.

D’Alembert
rouletteUp til nå har vi diskutert roulette systemer med positive eller negative progresjoner. Likevel er det en annen kategori – nemlig roulette-spillsystemer med flat progresjon. D’Alembert er et levende eksempel på et flatbetting-system. Det kalles også Pyramid-systemet eller Avbestillingssystemet. Det ble etablert tilbake på 18-tallet, og en spiller kan etter hvert akkumulere solide gevinster på lang sikt, forutsatt at de reduserer innsatsen med 1 etter en seier og øker den med 1 etter tap.

Masse Egale
Parlay SystemMasse Egale er enda et roulette-spillsystem som ikke inneholder verken positiv eller negativ progresjon. Hver innsats du plasserer er den samme, uavhengig av resultatet av spinnet. Det er viktig å merke seg at Masse Egale kun kan brukes til innsats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *