Kvinner Star In Cops And Robbers Online Slot

Cops og røvere tema online spilleautomater har alltid vært populære, og det er mange av dem rundt. Spillleverandører fortsetter å prøve noe annet for å få produktet til å skille seg ut. I The Heat er På video slot Microgaming har en all- women cast. Det groper kattinnbrudddet Selina rømmer mot Officer Jean fra Special Task Force. Mens disse feisty kvinnene engasjerer seg i en tussel på hjulene, kan spillere på Microgaming online kasinoer begynne å bygge opp sine bankroller med gevinsten.

Både Selina og Jean er villesymboler, og begge tildeler topplinjens utbetaling på 1000 mynter for femverdige kombinasjoner. Artwork og vinn animasjoner er verdt å spille for. Selina sport den vanlige masken og bærer en kråke og tau. Den uniformerte politimannen har en pistol og et par håndjern. Damene erstatter ikke hverandre, men belønner utbetalinger i blandede kombinasjoner. De andre symbolene som tildeler linjeutbetalinger fra røverens side, er eksplosiver, gullplater og motorsykkelen. Politiets symboler er helikopter og politibil.

Hver politimann og røverne spill har banken som et symbol. I varmen er På banken er scatter symbolet. Det tildeler utbetalinger multiplisert med den totale innsatsen. Scatter-symbolene kan vises delvis stablet på hjulene. Så maksimal scatter utbetaling er ikke begrenset for fem symboler. Du kan få scatter utbetalinger for inntil syv symboler. Den maksimale spredningsutbetalingen er tre ganger den totale innsatsen. Tre, fire eller fem scatter symboler hvor som helst på hjulene utløse 5, 10 eller 20 gratis spinn til å begynne med. Men disse kan forbedres.

Hvis du lander to scatter-symboler på hjuls 2 eller to scatter-symboler på hjul 4, blir antallet gratis spinn fordoblet. Hvis du lander to scatter symboler på hjul 2 og to scatter symboler på hjul 4, blir antallet gratis spinn multiplisert fire ganger. Så hvis du er ekstremt heldig så kan du spille med 80 gratis spinn. Free spins-funksjonen kan tilbakestilles. Heat er på har faste 45 betalingslinjer. Men den totale innsatsen er 50 ganger linjens innsats. Ikke bekymre deg fordi du får verdi for dette. Du kan satse opp til 10 mynter per betalingslinje med en maksimal myntstørrelse på $ 2,00. Maksimal
totalinnsats per spin virker ut til $ 1000, som vil tiltrekke seg den største av høyrullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *