Kos deg med mobilspilling

Liker du å spille online spilleautomater, men kan du ikke bære den bærbare datamaskinen din overalt? Bare bytt til mobile spor, som kan spilles hvor som helst og når som helst, så lenge du har en mobil enhet som iPhone, iPad, iPod, Android-drevet telefon eller nettbrett, og har en Wi-Fi eller mobiltelefon tilkobling tilgjengelig. Husk den økende befolkningen av smarttelefon- og nettbrettbrukere, og noen få nettcasinoer som Slotland tilbyr mobile versjoner av spillene som er omtalt på nettstedet deres. I motsetning til noen andre merker tilbyr Slotland imidlertid bare en spennende samling av sine egne 100% originale mobile spilleautomater.

Fruit Mania er et 5-hjuls spilleautomat med 15 gevinstlinjer. De fargerike spilleautomatene ligner de tradisjonelle spilleautomatene med bjeller, kirsebær og heldige nummer syv i flammende rød farge. Dette klassiske videoslotet har flere funksjoner som multiplikatorer og bonusrunder som utløses når visse symboler vises på tre eller flere hjul på skjermen. Andre funksjoner i spillet inkluderer bonusspill, nivåer opp bonuser, ekstra spinn og multiplikatorer på opptil 32X. Fruit Mania er også knyttet til den progressive Jackpot som tilbys av Slotland. Det kan spilles av på en datamaskin eller på praktisk talt alle tilgjengelige mobile enheter.

Nok et fargerikt spill med ekte penger som kan nytes på din mobile enhet er Double Luck, et 5-hjuls spilleautomat med 9 gevinstlinjer. Spillet er ganske enkelt å spille, med en minimumsinnsats på $ 0,20 og en maksimal innsats på $ 4. Symbolene i dette klassiske spilleautomaten inkluderer fargerike ville roser, rødfarget sopp, smakfulle blåbær, kløverblad, heldig hestesko blant andre. Se opp for scatter-myntsymbolet som kan multiplisere gevinstene dine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *