Keno-historie

Det er vanskelig å si hvor Keno faktisk kom fra. Det er flere historier i historien som antyder en opprinnelse fremfor den andre. Faktum er at vi kanskje aldri vet det, men lærde har begrenset spørsmålsfeltet med intenst studium. De fleste tror at Keno er avledet fra det gamle Kina. Det var historier og skriftlige kontoer under Han-dynastiet som antydet at Cheung Leung startet spillet så langt tilbake som 200 f.Kr. Teorien er at Keno ble startet som en måte å hjelpe byen til å blomstre under krigen da forsyningene var begrenset og folk trengte mat. Spillet var å skaffe mat eller penger til hæren. Sannheten er at når du ser på dette eldgamle spillet, er det som Keno i flere aspekter.

Spillet var helt nyttig og begynte å bevege seg i resten av Kina. Det var visstnok et spill som ble brukt for å skaffe midler til Den kinesiske mur. Spillet utviklet seg senere slik at gevinster og tall ble overført av duer til spillere innen slagfelt eller andre byer. Det ble omdøpt til White Pigeon Game på grunn av dette aspektet.

Dikt har også fortalt om Keno-spillet hentet fra kinesisk kultur. Faktisk ble Keno brukt til å hjelpe barn å lære i henhold til studiene om Kenos historie. Selv om det var et spill, brukte karakterene barna å lære litt lettere. Tavlene i Kina bruker fortsatt de originale tegnene, selv om det nå bare er 80 i stedet for 120.

Historien er moden med historier, og fra historien om kineserne beveger vi oss til en mer uinteressant del av Keno-historien. Med fremkomsten av jernbanen i Kina begynte spillet å spre seg enda lenger rundt Asia og til slutt nådde andre land. På dette tidspunktet var gambling ulovlig i Kina, så mange måtte søke underjordiske alternativer eller flytte ut av området. Det sies at fra det ulovlige aspektet av spillet, transporterte mange det til steder som San Francisco. I dag vil du se et lotterispill i det kinesiske distriktet San Francisco speilet på Keno. USA tok ikke dette spillet seriøst på 1800-tallet som vi gjør nå. Faktisk introduserte mange kasinoer spillet Keno som Las Vegas de siste 20 årene.

Tegnene på kortene ble selvfølgelig erstattet med tallene i stedet for tegn, slik at flere og flere individer kunne spille det kinesiske lotterispillet. I dag vil du se flere typer billetter og kunne ha det veldig gøy. Det er forskjellige alternativer og forskjellige huskanter å kjempe med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *