Ikke kom spill i Craps

Craps Come Come Bet er svært lik Do not Pass Line-spillet. Den store forskjellen mellom ikke-kom-innsatsen i craps og ikke-pass line-innsatsen er at du kan lage en ikke-pass line-innsats på å komme ut, men det er ikke mulig for en craps. Du kan bare gjøre dette ved at et poeng er gjort. Annet enn dette, er alt mellom de to typer spillene like – huset odds, regler og andre.

I utgangspunktet, når du legger et Ikke Come Bet, satser du på at skytten vil rulle 7 foran nummeret du har lagt spillet på, dvs. du håper på en 7-ut. Som du kan forstå, kan dette ikke sikkert vinne deg en popularitetskonkurranse, fordi du ville satse mot strømmen, mot interessene til folk som satte en Come-innsats.

Når du legger denne innsatsen, må du satse på sjetongene dine i boksen på Craps tabellen med tittelen Do not Come Bar 12. Når du vinner en Ikke kom deg med i craps, har du muligheten til å samle pengene eller la det forbli, Dermed blir beløpet for en fersk craps Ikke kom sånn.

Så når du vinner eller mister en craps, kommer du ikke til å satse? Som du vet, er det allerede en Ikke-innsats i craps på den første rollen av terningene. Du vinner når skytteren ruller en 2 eller 3 på den første rullen. Hvis skytten kaster en 12, resulterer situasjonen i en standoff, og du kan annullere spillet hvis du vil.

Bortsett fra tallene som er nevnt ovenfor, er tallene 4 til 6 og 8 til 10 de venstre ut, og hvis skytten ruller noen av disse tallene, flytter forhandleren din innsats fra den angitte plasseringen på bordet til nummeret som forhandleren har rullet, og plasserer den i den lille boksen bak det nummeret. Forhandleren gjør dette slik at han kan spore dine spill.

I scenariet som er nevnt i punktet ovenfor, står du for å vinne hvis skytespillet kaster en 7 foran nummeret bak som din craps Ikke Come Bet er plassert. Du mister innsatsen hvis skytten ruller nummeret bak hvilket innsatsen din er plassert foran 7, og forhandleren fjerner innsatsen din fra bordet og ringer ut ‘Ned bak’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *