Hvorfor spilleautomater spiller høyere innsats

Den gode tingen om spilleautomater er at du kan velge innsatsen du er komfortabel med å spille. Du kan satse så lite som en krone eller så mye som $ 5000 per spin. De fleste spillere velger spill som tillater dem å satse på et minimum. Du kan finne en rekke Online Spilleautomater som lar deg risikere bare ett øre per spinn.

Høygrenseautomater er ikke definert av et bestemt dollarbeløp. I stedet er dette et subjektivt forhold som kan variere ut fra mening. Online low rollers som er vant til å spille 25 linjer for $ 0.25, kan vurdere noe annet å være en high stakes spilleautomat. I mellomtiden vil de som risikerer $ 25 eller mer per runde, ha en mye annen ta.

Personlig føler jeg at en spilleautomat som krever at du satser på $ 3 eller mer per spinngrenser på high stakes play. Tatt i betraktning at det er landbaserte spilleautomater med minimum 5 000 dollar, er det et stort gap her. Men mange spillere vil finne at $ 3 spill og over kan bli dyre.

Økte lojalitetsbelønninger er en av de mest spennende delene om å spille høygrenseautomater. Kasinoer er villige til å tilby flere VIP-fordeler til sine beste kunder. Å spille høyere innsats betyr at du vil hente ekstra lojalitetspoeng. Derfor flytter du opp VIP sistnevnte raskere og blir kvalifisert for bedre comps.

Å ha muligheten til å vinne større utbetalinger er den viktigste grunnen til at folk hopper på high stakes spilleautomater. Slots multiplikat utbetalinger basert på din linje innsats. For eksempel vil en 25-mynt utbetaling være verdt $ 0.25 hvis du bare satser en penny per runde.

Den samme utbetalingen vil være verdt $ 125 hvis du satser på $ 5 per linje, noe som gir deg mye mer å være begeistret for. Selvfølgelig er de fleste store spillere ikke bekymret for en større gjennomsnittlig utbetaling. I stedet er de fokusert på å treffe en større topppris når de satser mer.

Gratis spinn er den mest vanlige bonusen i spilleautomater. Du utløser vanligvis gratis spinn ved å lande tre eller flere scatter-symboler hvor som helst på hjulene. Dine gratis spin-utbetalinger er basert på størrelsen på linjeinnsatsen din. Hvis du utløser denne bonusen ved å satse på $ 0,05 per linje, blir dine gratis spin utbetalinger multiplisert med et nikkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *