Hvordan spille pre-flop i poker

Kortene du har i poker er svært viktige, men det er like viktig å bestemme deg for å komme inn i potten når du spiller pre-flop. Jeg vil presentere deg 5 viktige tips som hver pokerspiller skal bruke når du spiller pre-flop

1. tips: Kortene

Ikke alle kortbeholdninger er like i Texas Hold’em fordi spillet har flere spillrunder. På grunn av dette mange ganger vil Jack-Ten slå en King-Five. Hender som King-Five burde ikke spilles veldig ofte fordi motstanderen din kunne få en større kicker. Kickeren i dette tilfellet er 5, og en King-Six vil slå din King-Five. Disse kortene er lett dominert og du bør unngå å spille dem.

2. Tips: Plasseringen ved bordet

Plasseringen ved bordet er den viktigste faktoren når man bestemmer hvilke hender som skal spilles før floppen. Når du spiller mot ni motstandere, bør du spille færre hender hvis du er i de tre første posisjonene, fordi med hver spiller fortsatt i hånden sjansen for å ha en svakere hånd enn noen øker. Det samme konseptet gjelder i fjerde til sjette posisjon, men i disse stillingene kan du spille de mindre parene. Når du vurderer at du har små sjanser til å vinne, ikke nøl med å brette disse kortene.

3. Tips: Gapskonseptet

Hvis noen har reist før deg i et pre-flop-spill, må du justere hendene du spiller, på grunn av “Gap Concept”. Dette betyr at spilleren som reist har en sterk hånd, og du bør stramme opp.

4. Tips: Ditt pokerbilde

Ditt pokerbilde vil bli påvirket av antall hender du spiller pre-flop, og dine motstandere vil reagere annerledes på dine samtaler eller heve. For eksempel hvis en spiller spiller hver hånd, vil bli betraktet som en løs spiller, og folk vil re-heve ham veldig ofte. Hvis en spiller fortsetter å foldes, vil han bli sett på som en stram spiller, og når han spiller, vil alle kaste seg. Prøv å kombinere disse to måtene å spille, eller bruk dem til å lure motstanderne dine.

5. Tips: Post Flop Play

Din post-flop ferdigheter bør påvirke antall hender hvis du spiller pre-flop. Hvis dine postflop-ferdigheter ikke er så gode, er det best å kaste sammen hender som er sammenkoblet. Hvis du har noen ferdigheter, kan du spille de riktige kontaktene og ikke-tilpassede høye kort også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *