Husfordel i Blackjack og 21 spill

Selv om blackjack og 21 spill ofte er klumpet sammen, har de en veldig distinkt forskjell. Blackjack er basert på å få en 2: 1 utbetaling for å få en naturlig 21, og 21 spill er alt annet. De fleste 21 spillene tar bort verdi på bestemte måter, for eksempel å senke utbetalingene for naturlige 21 hender, og deretter gir de den verdien på måter som er vanskeligere å materialisere, som å legge til mer liberale regler for å fordoble og splitte. Hvis du forstår arten av huset fordel i disse spillene og hvordan det er balansert gjennom disse metodene, kan du gjøre den riktige typen plan for å holde utbetalingsfrekvensen høy.

Spansk 21 er et perfekt eksempel på denne typen scenario. Dette er et spill som har lavere utbetalinger for en naturlig 21, men den har også en rekke andre regler som gir mye verdi til spillet. En regel i særdeleshet er at du kan doble i så mange kort du vil ha, og det legger virkelig mye ekstraverdi. På toppen av det er det bonusutbetalinger for visse valg av kort som å få en 7-7-7 kombinasjon.

Hvis du er kjent med hvordan du kan gjøre det bra i multi-dekk, standard blackjack-spill, kan du bruke det sett strategier som utgangspunkt for å spille noen variasjon eller 21 spill. Det du må gjøre er å se på endringen i regler og avgjøre hvilke justeringer du bør gjøre. Disse vil være forskjeller mellom basisstrategien og strategiene du bør bruke for dette spesielle settet av regler. Noen ganger vil justeringene være anti-intuitiv, men for det meste er de ganske åpenbare. La oss fortsette med vårt spanske 21 eksempel for å vise noen strategiske forskjeller.

Den spanske dekk som brukes i spansk 21 fjerner de fire “10s” fra dekk, så du har en lavere sjanse til å få gunstige kort. Forhandleren har også en lavere sjanse til å slå ut med svake startkort. Dette skaper en situasjon hvor du må være veldig forsiktig med å fordoble med myke hender, for eksempel når du står opp mot svake forhandlerkort. Dette skyldes at fordelen din er mindre enn vanlig siden forhandlerkortene ikke er så svake som vanlige siden de vil kaste ut mindre ofte. Du blir imidlertid satt i situasjoner for å få muligheten til å doble oftere siden du kan doble med tre eller flere kort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *