Historie av spilleautomater

Historien om spilleautomater er like spennende som den mystiske appell av profiteringsmekanismer seg selv. I denne artikkelen vil vi diskutere den fascinerende historien til spilleautomater, helt opp til innføringen av online spilleautomater i midten av 1990-tallet.

Den første følelsen av en spilleautomat var mer som en Video Poker-maskin, oppfunnet av Sittman og Pitt i Brooklyn, New York. De utviklet en 5-trommemaskin med spillekort, 10-Ace, på trommene. En spiller ville sette inn et nikkel, og trommene ville snurre. Disse maskinene ble svært populære i lokale drikkesteder.

I disse tider var det ikke noe reelt utbetalingssystem, slik at eierne av hver bedrift ville sette verdien av en vinnende pokerhånd. Et par kan være verdt en gratis drink, mens en Royal Flush kan betale ut sigarer og drinker. For å gjøre vinnende hender vanskeligere, ble enkelte kort ofte fjernet, for eksempel 10 av Spades og Jack of Hearts, som senket oddsen til en royal Flush by Half.

Basert på denne ideen oppfant San Fransisco bilmekaniker Charles Fey den første ekte spilleautomaten i 1887, kalt Liberty Bell. Feys utvikling var mye mer forenklet og reduserte mulige måter å vinne, noe som gjør det mulig å integrere et forhåndsdefinert utbetalingssystem.

The Liberty Bell inneholdt 3 spinning hjul, med 5 symboler. Kombinere 3 like symboler resulterte i en vinnende utbetaling. Den beste utbetalingen var 10 nikkel, tildelt for å lining opp 3 Liberty Bell-symboler.

Etterspørselen etter Feys spilleautomater var umettelig og åpnet døren for andre selskaper å introdusere lignende spilleautomater. I begynnelsen av 1900-tallet ble spilleautomater forbudt i California og mange omgivende stater, men på grunn av den utrolige populariteten til spilleautomater i andre stater fortsatte Fey å se eksponentiell vekst i utviklingen av nye spilleautomater.

Et annet selskap valgte å lage sine spilleautomater med tyggegummietiketter for symboler. Dette resulterte i “Fruit Machine” mani som fortsetter til denne dagen, inkludert det populære “Wild Cherry” fruktsymbolet. Symbolet “BAR”, også sett i tusenvis av spilleautomater, ble også avledet av tannkjøttrelaterte fruktmaskiner. BAR stammer fra logoen til Bell-Gum Fruit Company; produsenten av tyggegummi som ble brukt på symbolene.

Med den briljante introduksjonen av World Wide Web kom den uunngåelige utviklingen av Online Casinos; proffere et helt nytt kapittel i historien om spilleautomater. Nøyaktig samme datamaskin chips og programvare rammeverk som aktivert elektronisk spilleautomater ble integrert i online programvare plattformer for å levere online spilleautomater.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *