Guide til Blackjack Strategi

Hvis du er en spiller som lærer blackjack, vet du viktigheten av å vite hvilke hender du burde spille på en måte og hvilke hender du skal spille en annen. Det som skjer mye av tiden er at det er grensehender som kan gå uansett om et lite stykke av situasjonen endres. Ved å studere disse grensesscenariene kan du virkelig gi deg en følelse av Blackjack fordi du ser på vanskeligere avgjørelser i stedet for de enkle kjørene du kjører inn i hele tiden. Her skal vi se på noen borderline hender og hva du trenger å gjøre for å forstå dem.

La oss starte med noen grunnleggende eksempler. Hvis du ser på de harde hender bør du doble med, generelt sett skal du ha tre sett med kriterier for å spille en ni, ti eller elleve. En hard ni er ikke veldig sterk i forhold til tiere eller elevens, så du trenger et veldig svakt forhandlerkort for å ha fordelen. En to til seks betraktes som svake, men en to er den sterkeste av disse kortene. Langs disse linjene kan du ikke doble mot en to, men du kan mot resten av de svake kortene når du har en ni.

Med en ti eller elleve vil du ha en fordel mot alle de svake kortene, alle middels kort og noen av de sterke kortene. Tiene og essene er sterke kort for forhandleren. Du vil aldri doble inn i et ess, men du vil doble inn i ti hvis du holder elleve fordi det er vanskeligere for forhandleren å trekke deg ut på det første kortet som kommer. Du spiller denne situasjonen basert på å få en bedre total enn forhandleren oftere enn ikke på toppen av sjansene for at forhandleren går bust.

Her er en annen morsom borderline-hånd: spiller en hard 16 mot bestemte forhandlerhender. Den harde 16 er den verste hånden du kan ha, og å spille den mot sterke forhandlerhender er et veldig tapt forslag. Faktisk er det et slikt tapende scenario som du faktisk skal overgi hvis du står overfor en ti eller et ess. Imidlertid, mot en ni, vil du slå i stedet fordi det ikke er en dårlig nok plass for å garantere frivillig å gi opp halvparten av innsatsen din. Du vil miste mindre enn det i gjennomsnitt ved bare å slå i stedet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *