Forstå RTG

Den elektroniske kasino-programvareleverandøren har unike egenskaper i noen av sine spesielle online-spor. En av dem er Feature Guarantee som sikrer at de frie spinnene vil bli utløst etter et sett antall spinn. Den andre er Win-funksjonen som kompenserer spillere i tilfelle dårlige belønninger i gratisspinnene. Mange Online Poker tilbyr ikke tilfredsstillende utbetalinger i hovedspillet, men gjør opp for dette i gratis spinn rundt. Men dessverre kan spillere møte en uhell i de frie spinnene rundt og vinne en dårlig sum. Den utholdenhet og penger som tilbys i å vente på gratis spinnbonus, er da forgjeves.

Selv i de elektroniske videosporene der Win funksjonen er inkludert, er det ikke automatisk tilgjengelig for alle spillere. For å være kvalifisert for funksjonen, bør alle gevinstlinjer aktiveres i spinnet som utløste gratis spinnbonusen. Dette er ikke et problem fordi grunnleggende online slots strategi dikterer at alle betalingslinjer skal være aktive. Realtime Gaming Win-Win-funksjonen angir en dårlig ytelse i bonusspillet med gratis spinn som en spiller hvor man bare vinner 10 ganger utløsende innsats eller mindre. Hvis du vinner mer enn 10 ganger utløsende innsats, vil Win-Win-funksjonen ikke bli aktivert etter bonusspillet, og du vil bli returnert til hovedspillet.

Win-funksjonen viser en utbetalingsplan. Hvis ovennevnte to betingelser er oppfylt, mottar du automatisk utbetalingene ved slutten av bonusspillet. I det usannsynlige tilfelle at du ikke vinner noe i de gratis spinnene rundt, får du så mye 200 ganger utløsende innsats i Win-funksjonen. Hvis du får mindre enn eller lik 2 ganger utløsende innsats, vil du bli betalt 20 ganger utløsende innsats. Hvis du mottar en utbetaling som er mer enn 2 ganger, men mindre enn eller lik 5 ganger utløsende innsats, vil du bli betalt 10 ganger utløsende innsats. Hvis du mottar en utbetaling som er mer enn 5 ganger, men mindre enn eller lik 10 ganger utløsende innsats, vil du bli betalt 5 ganger utløserinnsatsen. Disse kompenserende utbetalingene er i tillegg til bonuspoengs bonusvinnevinster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *