Forbedre Blackjack-spillet ditt

Blackjack gir seg lett til visse regler og prinsipper som kan bidra til å øke oddsen til din fordel hvis du følger dem. Bruk disse tipsene og beste praksis for å forbedre måten du spiller Blackjack, enten på et kasino eller på nettet. Hvert gambling spill kommer med et hus fordel, som er hvor mye oddsen er stablet i deres favør. Hvis du tar hensyn til visse faktorer, men du kan systematisk redusere kanten, slik at du får flere muligheter til å vinne.

Noe mindre enn en ni i Blackjack, og du treffer automatisk, fordi du ikke kan bytte. Med en 10 eller 11 bør du doble ned, fordi hvis du får en ti eller en ess på toppen av det du har 21 og du vinner. Men du vil kanskje ikke doble ned når forhandleren også viser en 10 eller 11. Når du holder mellom 12 og 16, bør du bare treffe når forhandleren viser syv eller høyere. Dette er fordi du må prøve å slå høyt kort og sannsynligvis høyt utfall. Men hvis du har 17 eller mer, bør du stå fordi sannsynligheten er høy at du vil buste.

Selvfølgelig er det noen få ekstra regler å vurdere om du holder en ess og derfor har en myk hånd. Dette betyr at esen din kan telle mot 11 eller en i verdi, noe som gir deg økt fleksibilitet i dine valg. Hvis du har en ess og høyverdien din er mellom 13 og 18, dobler du ned hvis forhandleren har fem eller seks. Hvis du har sytten eller mindre, bør du alltid slå med en ess, og atten kan bli truffet hvis forhandleren har seks eller flere.

Når forhandleren viser en syv eller høyere, bør du stå som du burde ha når du har sytten eller mer. Det er også flere regler om par. Noen par du alltid vil dele, som ess og eights, mens noen par du aldri vil dele, som tiere, fours og fives.

Dette er noen grunnleggende retningslinjer som kan bidra til å øke oddsen din for å vinne hver hånd. Du bør også huske på at for å forbedre din erfaring bør du være på utkikk etter et spill hvor du kan spille uten avbrudd, og spillet beveger seg raskt og enkelt. Forsikring er virkelig en sucker-innsats med mindre du har talt kort og vet sannsynligheten for en situasjon. Sørg alltid for å holde lager på chipsene dine og ikke satse uforsvarlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *