Fem måter å se tryggere ut på pokerbordet

For å redde ansiktet trenger du selvtillit. Du må føle deg selvsikker. Du trenger et pokeransikt. Her er våre beste tips for å la din egen selvtillit skinne gjennom – eller i det minste hjelpe deg med å falske det – slik at konkurrentene dine ikke kan lese hånden din fra ansiktet ditt.

  1. Kjenn reglene. Virker opplagt, men å kjenne reglene innvendig og utvendig gjør deg trygg, noe som holder spasmer av å-flott-nå-hvilken panikk fra å vippe over ansiktet ditt. Og vi mener ikke bare å forstå det grunnleggende om “her kan du ringe” eller “hver person begynner med fem kort.” Vi mener å kjenne til de forskjellige kombinasjonene av kort som kan vinne, og hvordan de rangerer i hierarkiet generelt. Vi mener å forstå spillet godt nok til å ta beslutninger på et blunk, slik at du får tid til å se på konkurrentene dine og se om de reagerer.
  2. Lær deg å lese kroppsspråk. Du kan lære å se og føle deg fortrolig, men det betyr ikke at alle andre ved bordet har det nede. Sjekk motstanderne dine diskret når de studerer hendene, og se etter tegn på oppstemthet, skuffelse eller bare nerver. Tics, rykninger, utvidende øyne, trommefingre eller tappende ben kan alle gi bort følelser. Så kan unngå øyekontakt, bli mer aggressiv når spillet fortsetter, eller til og med bli mye roligere når spillet fortsetter. Uerfarne spillere kan vokse seg mer aggressive hvis de har dårlige hender (for å få det til å se ut som de har gode), eller blir roligere av frykt for at noen følelser kan gi bort deres gode hånd.
  3. Stopp fidling. Når du lærer å lese kroppsspråket på andre, må du vende blikket mot deg selv. Gnager du neglene når du er nervøs? Gni du pannen din, smale øynene dine, tromme fingrene, slå kortene dine og sprette beinet ditt? Øv deg på å være spesielt selvbevisst neste gang du er i et anspent spill, og vær oppmerksom på vanene dine. Å legge merke til dem er det første trinnet i å lage en tabula rasa av funksjonene dine, som vil holde andre spillere fra å lese nervene dine som en bok.

 

  1. La følelser være på døren. Ok, så teknisk sa Rusty Ryan i Ocean’s 11 det først. Men han har rett. Hvis du vil holde hånden din hemmelig, se ut som en profesjonell, og få respekt for dine medspillere, la følelsene dine være utenfor spillet. Dette betyr å være en nådig taper, og trekke den av uansett hvor mye du nettopp mistet. Det betyr å være en nådig vinner også, å akseptere gevinstene dine med et smil i stedet for et “haha, suckers!” . Det betyr å vite nøyaktig hvor mye du er villig til å satse og hvor mye du er villig til å tape, så du blir ikke blind når noen andre tar alt. Når du holder deg samlet, kjølig og rolig, viser det seg, og andre spillere vil respektere deg for det.
  2. Spør en venn. Har en kompis, slektning eller annen bekjentskap med en forkjærlighet for poker? Spør denne personen hvordan han eller hun ser trygg ut rundt spillbordet. Det er vårt beste råd. Hva med deg? Hva er nøkkelen til å se ut som om du absolutt hører hjemme ved setet ditt under et flott pokerspill? Fortell oss i kommentarfeltet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *