Den beste Blackjack-strategien

Blackjack er et av de spillene som har mye dyp strategi som går inn i den. Men ikke alle har tid til å sitte rundt å øve å spille et spill. Hvis du er typen spiller som egentlig bare ønsker å komme inn på handlingen og ha et skikkelig skudd på en vinnende sesjon, vil du sannsynligvis bare begynne med grunnleggende og gå derfra. Her skal vi vise deg de grunnleggende ideene du burde vite hvis du prøver å spille bra i Blackjack. Mens flere studier vil være nødvendig for å spille perfekt, vil dette definitivt komme i gang på høyre fot.

Dealerkortet som er oppe, vil være enten svakt eller sterkt. Det er svakt hvis det er seks eller lavere, og det er sterkt hvis det er syv eller høyere. Mot svake forhandlerskort vil du unngå å treffe hvis det er en sjanse for å gå bust. For eksempel, hvis du har en 8 og en 5 til totalt 13 mot en forhandler fire, så vil du bare stå. Svake forhandlerskort gjør det ganske sannsynlig at forhandleren vil buste seg selv, og det er det du vil stole på i slike situasjoner.

Mot sterke forhandlerskort må du imidlertid være litt mer aggressiv. Du bør slå på en hard hånd på 16 eller lavere og en myk hånd på 17 eller lavere når du vender mot disse kortene. Du må virkelig prøve å få en god hånd mot disse gutta på grunn av hvor sannsynlig det er at de gjør en god hånd selv og hvor usannsynlig det er for dem å gå bust. Samlet sett er dette den grunnleggende måten å spille mot sterke og svake forhandlerskort.

Noen ganger har du muligheten til å dele opp når du deltar parrede kort. Del alltid åser og esser, og splitt aldri fives eller titalls. Annet enn det, gå med tarm og prøv å ta den beste beslutningen du kan. Så langt som dobling går, vil du doble myke hender når du står overfor svake dealerkort, og du vil fordoble hardt tenn og elevens når du er mot kort som er lavere enn summen du allerede har. For eksempel vil du doble et ess mot en forhandler ti, men ikke doble det mot en annen ess. Følg disse retningslinjene, og du vil gjøre det bra ved bordene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *