Cool mobil spilleautomat

Vil du prøve et skikkelig kult spilleautomat på mobilen din? Så ikke lenger enn Ice Queen-spilleautomatene som er omtalt på Slotland mobile casino. Det nye spilleautomaten, som er basert i det populære eventyret kalt Snødronningen av Hans Christian Andersen. Spilleautomaten har et spennende oppsett som ser ut som Snow Queen’s palace, og inneholder forskjellige karakterer fra eventyret. Her er noen flere ting du bør vite om dette fascinerende spilleautomatet. Historien om Snødronningen forteller historien om en gutt og en jente, kalt Kai og Gerda, i kampen mellom godt og ondt. En av de lengste av Andersons eventyr, The Snow Queen har klart å interessere både store og små.

Basert på samme tema er Ice Queen et 5-hjuls spilleautomat som har 21 gevinstlinjer. Bortsett fra nøkkelpersonene i eventyret, den lille gutten og jenta, har den også isbjørnen, en tryllestav, en tohorns faun, snødronningens krone, snødronningen selv. Isdronningen, isbjørnen og den hornede faunen er symbolene med høy betaling, mens Gerda og Kai danner scatter-symbolene.
Det magiske speilet, med ordet WILD skrevet på det, er det ville symbolet på spillet. Symbolet kan erstatte ethvert annet symbol for å danne en vinnende kombinasjon.

Ice Queen-sporet er lett tilgjengelig for spill på blant annet iPhone, iPad, Android-mobile enheter og Wii-konsoller. Kvaliteten på spillet på mobilen din vil være like god som grafikkstøtten som tilbys av enheten din og hastigheten på internettforbindelsen din.
For å begynne å spille disse kule spilleautomatene med ekte penger, går du inn på slotland.eu i mobilnettleseren og åpner en konto. Alternativt logg inn på din eksisterende konto. Velg deretter Ice Queen-spillet, angi innsatsbeløpet, antall linjer du vil satse på og klikk på “SPIN” -knappen på skjermen. Minimumsinnsatsen du kan plassere er $ 0,10 og den maksimale innsatsen er $ 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *