Bonusspill i online spilleautomater

De fleste online spilleautomater som tilbys i dag, er av typen bonusspor. Når en spesifisert kombinasjon av symboler vises på hjulene etter et snurr, stopper prosessen med å snurre hjulene, og spilleren får laget et bonusspill. Spilleren satser ikke noe ekstra på innsatsen for spinnet som genererte dette spillet. Fordeler påløper imidlertid spilleren gjennom bonusspillene. Vanligvis er fordelen når det gjelder bonuskreditter. Jo større beløp som er satt i utløsningsspinnet, jo større blir bonusen. Noen bonusspill tildeler gratissnurr med multiplikatorer.

Det er to typer bonusspill. Den mindre vanlige typen omtales som bonusspill på hjulene. Spilleren velger et av symbolene som utløste bonusen for å motta fordelene. Magic Multiplier er et online spilleautomat som tilbyr denne typen bonusspill. Det kalles gardinfunksjon og utløses når tre eller flere gardinsymboler vises på skjermen. Spilleren velger et av symbolene. Gardinene åpnes for å avsløre bonuskreditt.

Det vanlige bonusspillet omtales som bonusspillet på den andre skjermen. Hjulene forsvinner fra skjermen og det vises en annen innstilling som er i samsvar med temaet for spilleautomaten. I den vanligste formen for bonusspillet plukker spilleren et objekt fra de som vises for å vinne bonuspoeng. De beste spilleautomater på nettet integrerer prosessen med å plukke gjenstanden med temaet for spilleautomaten. I Stunt Pilot-spilleautomaten velger spilleren en av de fire pilotene som vises. Piloten utfører en luftmanøver og mottar bonuspoeng basert på hvor bra han gjør det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *