Blackjack-tips

Du kan bruke spesifikke retningslinjer for forskjellige situasjoner i Blackjack som gjør at du har større sjanser til å vinne. Du kan ikke garantere seier på begge sider, men du kan spille statistisk bra, så du er mer sannsynlig å vinne i det lange løp. Hvis du har ni eller færre, er det på tide å få det riktig. Ti eller elleve betyr at du må doble opp, siden kortene dine gir deg mer enn oppkortet som giveren viser. Hvis ikke, trykk på den. Hvis du holder mellom 12 og 16, er det litt vanskeligere, men du vil få det riktig hvis forhandleren har en syv eller bedre. Hvis du er 17 år eller eldre, må du bo uansett hva forhandleren har.

Forskjellige regler gjelder når du holder et ess, noe som gir deg en jevn hånd. Et mykt 17 er for eksempel et ess og et seks, som kan være 17 eller 7. Avhengig av hvordan du velger å spille esset. Hvis du har tall mellom tretten og atten i denne spillestilen, dobler du innsatsen hvis forhandleren gjør. Fem eller seks som et åpent brev. Sytten eller færre skal være en hit, og atten bør være en hit hvis dealerens kort er seks eller mindre.

Du bør stoppe når du er over sytten, så lenge forhandleren ikke har et høyt kort. I tillegg til disse reglene for å spille myke hender, trenger par også spesiell oppmerksomhet. Del aldri tiere, fire eller fem, men del alltid ess og åtter, så vel som hvert annet par hvis giveren har et åpent kort på seks eller mindre. Her er noen grunnleggende retningslinjer som kan bidra til å øke sjansene dine for å vinne hver hånd. Du bør også huske at for å forbedre opplevelsen din, bør du se etter et spill der du kan spille uten avbrudd, og spillet beveger seg raskt og enkelt.

Hvis du spiller personlig, må du unngå berusede spillere. Enten du er online eller i et kasino, er sakte spillere også et problem. Du bør ikke godta forhandlerens tilbud om forsikring med mindre du teller kort og vet nøyaktig oddsen for en situasjon. Du må bare spille ved et bord som har et minimumsinnsats lik eller mindre enn 1/20 av bankrollen din. Dette er et tålelig risikonivå og vil tillate deg å fortsette å miste striper uten å miste alle pengene dine. Som i enhver situasjon, finn artikkelen, behandle andre spillere og også dealeren med respekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *