BLACKJACK-REGLER

Reglene for kortspillet forklares best ved å gå deg gjennom de mange fasene i hver runde i kortspillet. For forklaringsformål antar vi at Blackjack spilles med enten 4 eller 6 kortstokker – når det gjelder online blackjack-spill, bør du alltid sjekke hjelpemenyen til det aktuelle spillet for informasjon om oppsettet som brukes. Blackjack-runden begynner med at spillere satser. Du kan gjøre det ved å plassere sjetongene dine i spillesirkelen eller kvadratet rett foran deg. Dealeren ender med å dele 2 kort til hver spiller og 2 kort til seg selv. Hvert sett med kort blir delt ut på samme måte for alle spillere som er til stede – de ser begge sine med ansiktet opp. Dealeren deler imidlertid ut et sett med to kort litt annerledes; den første er med forsiden opp, den andre med forsiden ned. På dette stadiet forblir innsatsen din foran deg, uberørt.
Du får nå bestemme hvordan du skal spille hånden din. Blackjack handler om å lese bordet og planlegge fremover. For mange er dette trinnet hvor det faktiske spillet Blackjack foregår. Du starter med å legge sammen kortverdiene, som er som følger. Alle de andre kortene bruker tallene som er trykt på dem for å bestemme verdiene deres. Hvis for eksempel de to første kortene dine er et ansiktskort og et ess, vil hånden din være en 21 – en Blackjack – og du ville ha vunnet umiddelbart ! Avhengig av varianten av Blackjack du spiller, og avhengig av husregler, vil du vanligvis få betalt 1,5 ganger innsatsen din for denne bragden!

En “Push” oppstår hvis du scorer en Blackjack med dine første kort, mens dealeren også avdekker en Blackjack i hendene i samme runde. Ingen av dere har den andre rytmen, men ingen av dere vinner heller. I dette tilfellet vinner du ingenting, men kan fortsette å satse. Hvis ingen av dere har en første Blackjack, fortsetter spillet. Når du spiller Blackjack i et kasino, er det noen ganger viktig å vite de riktige håndsignalene for dine spill. Forhandlere kan ikke svare på verbale instruksjoner siden kameraer tar opp økten din ved bordet, og det er derfor det er viktig med håndbevegelser som er synlige for kameraet. Men en av fordelene med å spille online er at du ikke trenger å bekymre deg for alt dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *