Blackjack regler

Blackjack på kasinoene spilles normalt med åtte vanlige kortstokker, men du kan også spille dette spillet med ett kort. Kortene som er 2 til 10 er alle pålydende. Med andre ord er deuces 2 poeng og tiere vil være 10 poeng. Esset er litt annerledes i dette spillet. Med Blackjack kan esset være et elleve eller et, avhengig av hvilken type hånd det vil lage. Kongene, dronningene og knektene er også ti poeng. I blackjack er målet ditt å prøve å få en naturlig 21 eller så nær 21 som du muligens kan, uten å bryte.

Du og forhandleren kan ikke gå over 21, ellers taper du. Si med andre ord at giveren har 17 og du har 19 som er et bra sted å være, men hvis du mottok et nytt kort med 3 poeng, ville du bytte og giveren ville vinne fordi han har 17. I dette spillet som alle kortspill huset har fordelen over deg. Det eneste andre utfallet i dette spillet du har er uavgjort. Det er her forhandleren og du har de samme poengene i hånden. I dette tilfellet går dere begge videre, og dere får den opprinnelige innsatsen tilbake, uten noe ekstra.

For å starte spillet vil du få hver person til å satse. Dette kalles ante-innsatsen og må være på plass for å vise forhandleren du ønsker kort. Deretter vil dealeren distribuere to kort til hver spiller mot klokken. Med andre ord får spilleren til venstre ett kort, deretter neste spiller, og denne bevegelsen fortsetter til giveren har sitt andre kort. Dealeren vil gi et opp-kort i første runde, enn det andre kortet er hullkortet eller kortet som blir gitt med forsiden ned.

På dette tidspunktet må du bestemme om du vil bli med i spillet. Hvis giveren har et ti eller et ess som opp-kort, kan giveren ha en blackjack. Dette er hvor du kan overgi deg hvis den regelen er tillatt. Du kan også tegne forsikring for å satse på om forhandleren har blackjack eller ikke, slik at du ikke taper så mye penger. Hvis dealeren har blackjack, mister du innsatsen. Hvis du knytter til forhandleren, får du beholde innsatsen, men får ingen gevinster.

Som vi nevnte ovenfor, hvis forhandleren har et ess som oppkort, kan du kjøpe forsikring. Forsikringen gir deg en utbetaling på 2 til 1 hvis dealeren har blackjack. Hvis dealeren ikke har blackjack, vil du tape. Hvis spilleren også har blackjack, kan til og med penger spres. Etter at de ekstra innsatsene er gjort, vil forhandleren sjekke kortet. Hvis blackjack er til stede, utbetales det, men hvis ikke, fortsetter spillet som normalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *