Beste mobilspor

For å gjøre spill mer underholdende og givende, introduserer programvareleverandører nye funksjoner innimellom. En av dem er såkalte dobbeltsymbolfunksjonen som gir spillerne en sjanse til å lage lengre kombinasjoner av identiske symboler. Delte symboler er en annen form for denne funksjonen som gir mer spenning i spillet. Jo lenger kjeden av matchende symboler er, jo høyere utbetaling, så la oss lære mer om noen av de beste mobilautomatene ved å bruke dobbeltsymboler. Monster Pop er den nyeste tittelen vi vil presentere deg i denne artikkelen. På grunn av lanseringen i mars 2020, kommer det fra det kreative kjøkkenet Betsoft Gaming og har en 5 × 5-layout med Cluster Pays-mekanikken. Hjulene er hjem til små monstre i forskjellige former og farger. For å lande en premie, må du opprette en klynge på fire og flere symboler av et slag. Hver gang du oppnår en gevinst, vil de vellykkede symbolene dukke opp, og nye vil falle inn på deres plass.

Sporet har fordel av Monster Cloner-symbolet som lander på hjulene for å utvide rutenettet horisontalt, vertikalt eller begge veier. Den dupliserer en hel rulle eller rad og legger Oracle Eye Wild til stedet for utløsende symbol for å hjelpe deg med å vinne mer. Rutenettet kan utvide opptil 10 × 10 posisjoner, og dermed tilby mer lukrative premier. Det er også opptil 17 gratisspinn i tillegg til Monster Fury-funksjonen. Sistnevnte kan bli utløst på et ikke-vinnende spinn for å tildele en respin. Under en respin kan du dra nytte av Monster Cloners eller Shuffle som vil gruppere samsvarende symboler for å få flere vinnersjanser.

Nå har vi en god gammel fruktmaskin med en vri. Double Stacks fra NetEnt bruker 5 hjul og 10 gevinstlinjer, og for å lande utbetalinger, må du matche stablede symboler som kan lage kombinasjoner av opptil 10 av et slag. Hjulene er hjem til alle slags frukt, inkludert sitroner, vannmeloner, kirsebær og plommer, så vel som med tradisjonelle sporikoner som bjeller, barer, 7-er og diamanter. Når det gjelder spesielle symboler inkluderer de Star Wild og Disco Ball Scatter. Symboler med høy betaling vises på hjulene i stabler, og over rutenettet vil du se hvor mye du kan vinne hvis du dekker hjulene helt. Hvis du fyller noen av hjulene med symboler av et slag, låses Double Stacks-funksjonen opp. Dette er øyeblikket når doble symboler kommer inn i bildet. Det er også opptil 30 gratissnurr for å fange Wild-symboler som vises i stabler for større utbetalinger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *