All American Video Poker

All American Poker og Jacks or Better er identiske. Begge videopokervariantene starter med et par knekt eller bedre som den laveste rangeringen og beveger seg oppover i samme sekvens til royal flush. Derfor kan nye online casinospillere få et inntrykk av at spillene er identiske. Dette er imidlertid ikke slik. Denne artikkelen forklarer forskjellene og hva disse forskjellene kan bety for spilleren. En av de viktigste parameterne i evaluering av videopokervarianter er gjennomsnittlig avkastning til spilleren. Gjennomsnittlig avkastning beregnes for hver håndrangering, og disse legges til for å gi gjennomsnittlig avkastning for varianten. Gjennomsnittlig avkastning for hver håndrangering er produktet av to parametere.

Den ene er utbetalingen per innsats per enhet, som vises i utbetalingstabellen. Den andre er sannsynligheten for forekomsten av håndrangeringen som kan matematisk beregnes for et gitt sett med rangeringer. I All American Poker and Jacks or Better er settet med håndrangeringer identisk, og derfor er sannsynligheten for hver håndrangering den samme. Utbetalingene er forskjellige. Noen håndsrangeringer har større utbetalinger i All American Poker, noen hånderangeringer har lavere utbetalinger og noen hånderangeringer har de samme utbetalingene. Det er interessant å se hvordan dette påvirker gjennomsnittsavkastningen til spilleren.

Utbetalingene fra Microgaming-versjonene av disse variantene er tatt i følgende analyse. I All American Poker betaler rett 40 mynter for fem innsatte mynter. Enhetsutbetalingen er 8. Sannsynligheten for at det oppstår rett er 1,1%. Bidraget til gjennomsnittlig avkastning er 8,8%. I Jacks or Better betaler rett 20 mynter for fem innsatte mynter. Enhetsutbetalingen er 4. Sannsynligheten for at det oppstår rett er 1,1%. Bidraget til gjennomsnittlig avkastning er 4,4%. Derfor øker rett gjennomsnittlig avkastning med omtrent 4,4% i All American Poker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *